Pro menoume spiti epractice 111

  Ξεκίνησαν την Παρασκευή 3 Απριλίου οι τηλεπροπονήσεις (διαδικτυακές εξ’ αποστάσεως προπονήσεις) με τους αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους, έχοντας την ευκαιρία να βλέπουν ζωντανά τόσο τον προπονητή όσο και τους υπόλοιπους συναθλητές τους. Μάλιστα, οι προπονήσεις ολοκληρώνονται με συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ αξίζει ν’ αναφερθεί πως η συμμετοχή των μελών της Ακαδημίας του Προμηθέα στις τηλεπροπονήσεις είναι χωρίς καμία χρέωση.

Pro menoume spiti epractice 111

  H Ακαδημία Μπάσκετ του Προμηθέα είναι μια μεγάλη αθλητική Οικογένεια και τις μέρες αυτές, που μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων, μας έχει λείψει η συχνή επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της «Οικογένειας» του Προμηθέα, αλλά και η άσκηση και η ενασχόληση με το αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ. Γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να βρούμε ένα τρόπο που να μας επιτρέπει να τα λέμε πιο συχνά, συνδυάζοντας τη διατήρηση της καλής τεχνικής σωματικής κατάστασης των αθλητών μέσω της άσκησης με την επαφή των παιδιών με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους και την ψυχολογική στήριξη τους σε μια δύσκολη περίοδο, όπου απαιτείται η συνεχής παραμονή των παιδιών μέσα στο σπίτι.

   Έτσι, η Ακαδημία του Προμηθέα Πάτρας, καινοτομεί -για μία ακόμα φορά- και ξεκινάει την πραγματοποίηση τηλεπροπονήσεων (διαδικτυακών εξ’ αποστάσεως προπονήσεων) ζωντανά (σε πραγματικό χρόνο), με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους. Οι τηλεπροπονήσεις θα πραγματοποιούνται (με live streaming) 2 φορές την εβδομάδα για καθένα από τα τμήματα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και όσοι συμμετέχουν σε κάθε τμήμα (ο αριθμός δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα σε κάθε προπόνηση) θα μπορούν να βλέπουν τον προπονητή, τον γυμναστή και τους συμπαίκτες τους, αλλά και να συζητούν μεταξύ τους.

nptc19101

  Σε απολύμανση του συνόλου των εγκαταστάσεων του Promitheas Park, του προπονητηρίου της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας, συμπεριλαμβανομένων των 3 γηπέδων, των αποδυτηρίων, του γυμναστηρίου και των γραφείων προχώρησε ο Προμηθέας στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για τη μετάδοση του κορωνοϊού  SARS-CoV-2. Η MS ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ανέλαβε τις εργασίες απολύμανσης-μικροβιοκτονίας με τη χρήση ενδεδειγμένων και πιστοποιημένων σκευασμάτων με μεθόδους πλήρως εναρμονισμένες με συστήματα ποιότητας ISO/HACCP. 

  Μάλιστα, η συγκεκριμένη απολύμανση-μικροβιοκτονία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 ήταν μία προσφορά της Επόπτριας Δημόσιας Υγείας, Συμβούλου Υγιεινής και μέλους της μεγάλης Οικογένειας του Προμηθέα, Μαρίας Σαλπόγλου, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

 ASG20 prev 110

  Στην Ακαδημία Μπάσκετ του Προμηθέα όλο το χρόνο γιορτάζουμε με μπάσκετ! Έτσι, οι διακοπές του Πάσχα μας παρέχουν την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στην Πάτρα Ακαδημίες απ’ όλη την Ελλάδα σε 2 περιόδους, πριν (11-15 Απριλίου, Σάββατο του Λαζάρου-Μεγάλη Τετάρτη) και μετά το Πάσχα (21-24 Απριλίου, Τρίτη του Πάσχα-Παρασκευή της Διακαινησίμου), διοργανώνοντας τα Academies Spring Games 2020, μία σειρά φιλικών αγώνων στο Promitheas Park, το κορυφαίο προπονητικό κέντρο Ακαδημιών στην Ευρώπη. Μια συνάντηση Ακαδημιών απ’ όλη την Ελλάδα με πολύ μπάσκετ, αξιοποιώντας στο έπακρον τις ημέρες αργίας και τις δυνατότητες που παρέχουν τα 3 κλειστά γήπεδα του Promitheas Park, ενώ, παράλληλα θα διεξαχθούν προπονητικά workshops, και οι ομάδες θα διαμείνουν σ’ ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Δυτικής Ελλάδας, το Porto Rio Hotel & Conference Centre.

 pita20 20101

  Ο Προμηθέας Πάτρας έκοψε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και τίμησε την βάση της Ακαδημίας του, την Οικογένεια, σε μια ζεστή εκδήλωση που συγκέντρωσε εκπροσώπους από όλες τις αρχές της πόλης, πλήθος φίλων και μελών της αθλητικής Οικογένειας του Προμηθέα και είχε πρωταγωνιστές τους αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα

Το album της κοπής της πίτας του Προμηθέα (Κώστας Πέτσας): https://www.facebook.com/pg/promitheaspatrasbcacademy/photos/?tab=album&album_id=2886399004745888&__tn__=-UC-R

Το album της κοπής της πίτας του Προμηθέα (Πάνος Μαραθιάς): https://www.facebook.com/pg/promitheaspatrasbcacademy/photos/?tab=album&album_id=2885099378209184&__tn__=-UC-R

 

 pita20 invitation 101

  Η ώρα για την ετήσια μεγάλη γιορτή της Οικογένειας του Προμηθέα έφτασε! Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ο Προμηθέας Πάτρας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Promitheas Park, το προπονητικό κέντρο του Συλλόγου στον Kαστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4) και όλοι οι αθλητές, προπονητές, μέλη της ομάδας, συγγενείς και φίλοι αθλητών, φίλοι του Συλλόγου, αλλά και κάθε φίλος του αθλητισμού καλούνται να δώσουν το παρών και να συμμετέχουν στη γιορτή μας τιμώντας μας με την παρουσία, την αγάπη και τη θετική τους διάθεση. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει (χωρίς καθυστέρηση) ακριβώς στις 11 το πρωί και ως εκ τούτου παρακαλούνται οι καλεσμένοι και όσοι επιθυμούν να είναι παρόντες να προσέλθουν νωρίτερα.

 

  TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

  10:45 - 11:00   ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

  11:00                 ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

  11:05 - 11:40   ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ ΣΚΑΚΙ (ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΥΛΙΚΕΙΟ)

  11:45 - 12:15   ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ -ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  12:15                 ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΠΙΤΑΣ

 

seasontickets20 halfseason 100a

  To 2020 φέρνει για τον Προμηθέα Πάτρας μια σειρά μεγάλων προκλήσεων, που περνούν όλες από το “Δημ. Τόφαλος”. Το Top-16 του 7DAYS EuroCup, o ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και η μάχη για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στην κανονική περίοδο της ΕΚΟ Βasket League και στη συνέχεια οι σπουδαίες μονομαχίες των play-off του πρωταθλήματος ως το μεγάλο φινάλε είναι το υλικό για τα Όνειρά μας που -και φέτος- γράφουν Ιστορία! Ο δρόμος της επιτυχίας περνάει από το “Δημήτρης Τόφαλος” και μπορεί να γίνει προσιτός χάρη στη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της Πάτρας (αλλά και ευρύτερα όλης της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας), την θετική ενέργεια, την ορμητική δύναμη, αλλά, κυρίως, τα φτερά που χαρίζει στην ομάδα ο κόσμος της, ωθώντας τη να πετάει ψηλά και να τολμά να ονειρεύεται πως μπορεί να πετάξει ακόμα υψηλότερα.

  Η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα αρκετών φίλων της ομάδας, αποφάσισε να ορίσει μειωμένες τιμές για τις κάρτες διαρκείας στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής χρονιάς 2019-20.

Ιδιαίτερα οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα μπορούν να εξασφαλίσουν θέση στην Οικογενειακή (Family) Κερκίδα (Θύρες Ξ - Ο - Τ - Υ) χωρίς κάποιο αντίτιμο, ενώ για τους.γονείς τους και τυχόν αδέρφια (που δεν ανήκουν στην Ακαδημία) οι τιμές για την οικογενειακή κερκίδα διαμορφώνονται σε (60€ - 40 - 10), δηλαδή 60για τον πρωτο γονέα, 40€ για τον δεύτερο γονέα και παιδί (εκτός Ακαδημίας) άνω των 12 χρονών, και 10 για κάθε παιδί ως 12 ετών που δεν παίζει μπάσκετ στον Προμηθέα.

 xmas19 academ 100

  Στον Προμηθέα Πάτρας γιορτάζουμε με μπάσκετ και αποχαιρετούμε τη χρονιά στο παρκέ με παιχνίδι, εορταστική διάθεση, καλή παρέα και πολλή αγάπη για το μπάσκετ. Ένα χριστουγεννιάτικο μπασκετικό χωριό θα θυμίσει το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου, καθώς τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου θα επισκεφτούν πάνω από 300 παιδιά Ακαδημιών απ’ όλη την Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια.

egkainia 101

  Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις των Ακαδημιών στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα, καθώς όλα στην Οικογένεια του Προμηθέα την Παρασκευή περιστρέφονται γύρω από την μεγάλη γιορτή του Συλλόγου για τα εγκαίνια του προπονητικού του κέντρου, κατά την οποία θα γίνει και η παρουσίαση του ρόστερ της Ανδρικής ομάδας για την νέα χρονιά, σε μια βραδιά που αναμένεται να μας ταξιδέψει με υπέροχες αναμνήσεις, σημαντικές εκπλήξεις και ξεχωριστές αναφορές στις προσδοκίες για την νέα σεζόν.

  Φυσικά, όλοι οι αθλητές των Ακαδημιών του Συλλόγου (όπως και τα μέλη της οικογένειας τους) είναι καλεσμένοι στην μεγάλη γιορτή του Προμηθέα, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί,  να χαρούμε και να καμαρώσουμε παρέα το "Σπίτι" μας, που θα εγκαινιαστεί κι επίσημα.

popup academy promitheaspatras19

  Συνεχίζονται οι εγγραφές στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας όπου οι νεαροί αθλητές/τριες του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ και να διδαχθούν τις βασικές δεξιότητες του αθλήματος αλλά και πιο σύνθετες αμυντικές και επιθετικές συνεργασίες υπό την επίβλεψη και την προπονητική καθοδήγηση της εντυπωσιακής ομάδας των 14 προπονητών της Ακαδημίας

  Σ’ ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη στο επίπεδο των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης o Προμηθέας έχει την τιμή να διαθέτει και μία υπερπλήρη και κορυφαία ομάδα προπονητών μ’ επικεφαλής τον  Ανδρέα Μελιγδή, πρωταθλητή Ελλάδας με την Παιδική ομάδα (U16) του Προμηθέα. Στο περσινό προπονητικό staff που αποτελούσαν οι Νίκος Νάκης, Κώστας Τζαμάκος, Θάνος Λουκόπουλος, Κώστας Κατοχιανός, Γιώργος Σταματόπουλος, Γιάννης Τσούνας, Παναγιώτης Καπερώνης, Νίκος Τσεμπερλίδης, Δημήτρης Αγγελόπουλος και Κατερίνα Λαμπροπούλου, προστέθηκαν, φέτος, οι Petar Petrovic, Γιώργος Ντούβας και Ανδρέας Βαρδάλος συνθέτοντας μία πολύ δυνατή ομάδα που συνδυάζει εμπειρία, ενθουσιασμό, γνώση, επιστημονική κατάρτιση, εξειδίκευση σε μπασκετικά προγράμματα ακαδημιών, πλήθος τίτλων και διακρίσεων αλλά και αληθινή αγάπη για το άθλημα και τα παιδιά, με ειδικές δεξιότητες επικοινωνίας και ενσυναίσθησης.

akad19pasx112  

  Αρχίζει στα τέλη Αυγούστου η νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20 για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ή να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο site του Συλλόγου. Με την υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ δεν καταβάλλονται χρήματα.

Η διαδικασία προεγγραφής διακρίνεται σε:

 α) αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2002-2013) και

 β) νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2013).

camp19 vc gd05 111 

  Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Promitheas Value Basketball Camp 2019, που διοργάνωσε για 1η χρονιά ο Προμηθέας, για παιδιά ηλικίας 7 έως 16 ετών, από 1 έως και 5 Ιουλίου 2018. Το Value Camp έχει ενταχθεί σε μια σειρά προπονητικών camps που συγκροτούν την νέα πρωτοποριακή πρόταση του Συλλόγου με την ονομασία: «Τhe Nous Project», καθώς έχει ήδη διεξαχθεί το Promitheas Summer Basketball Camp 2019, ενώ θ’ ακολουθήσουν τα Promitheas Skills Camp (σε 3 περιόδους: 8-12/7, 15-19/7 και 22-26/7).

  Αξίζει να τονίσουμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του camp, καθώς πέρα από τις καθιερωμένες μπασκετικές ασκήσεις εντός γηπέδου υπήρξαν μια σειρά δραστηριοτήτων και πρωτότυπων ασκήσεων/παιχνιδιών εκτός παρκέ με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων σχετικών με το χαρακτήρα των αθλητών και την ενδυνάμωση σημαντικών αξιών.

  Το album του Promitheas Value Basketball Camp 2019: https://www.facebook.com/pg/Promitheas-International-Basketball-Camp-1908786446077675/photos/?tab=album&album_id=2388073694815612

 camp19 sc gd01 kasel 101 

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Promitheas Summer Basketball Camp 2019, που διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Προμηθέας, για παιδιά ηλικίας 7 έως 16 ετών, από 24 έως και 28 Ιουνίου 2018. Από φέτος το Summer Camp έχει ενταχθεί σε μια σειρά προπονητικών camps που συγκροτούν την νέα πρωτοποριακή πρόταση του Συλλόγου με την ονομασία: «Τhe Nous Project», καθώς θ’ ακολουθήσουν τα Promitheas Value Camp (1-5/7) και Promitheas Skills Camp (σε 3 περιόδους: 8-12/7, 15-19/7 και 22-26/7).

Το album του Promitheas Summer Basketball Camp 2019: https://www.facebook.com/pg/Promitheas-International-Basketball-Camp-1908786446077675/photos/?tab=album&album_id=2380993715523610

mixopoulos

  H Paints Mihopoulos, ένας από τους παλαιότερους «συμπαίκτες» του Προμηθέα Πάτρας, καθώς στηρίζει χορηγικά την Ανδρική ομάδα από το 2014, στέκεται, από φέτος, κοντά και στα προπονητικά camps που τελούν υπό την αιγίδα του Προμηθέα και είναι χορηγός στην νέα πρωτοποριακή πρόταση του Συλλόγου με την ονομασία:.«Τhe Nous Project», συμβάλλοντας αποφασιστικά στην πραγματοποίηση των Promitheas Summer Camp (24-28/6), Promitheas Value Camp (1-5/7) και Promitheas Skills Camp (σε 3 περιόδους: 8-12/7, 15-19/7 και 22-26/7),

best brokers camp1

H Best Brokers, που εκπροσωπείται στην Πάτρα από τον κύριο Ανδρέα Ντακόλια, είναι και φέτος -για 3η συνεχόμενη χρονιά- χορηγός των προπονητικών camps που τελούν υπό την αιγίδα του Προμηθέα. Μάλιστα, φέτος η Best Brokers ανέλαβε την ασφαλιστική κάλυψη των νεαρών αθλητών που θα συμμετάσχουν σε όλα τα camps που συγκροτούν την νέα πρωτοποριακή πρόταση του Συλλόγου με την ονομασία:.«Τhe Nous Project».

camp19 prev101

  Οι Μάκης Γιατράς, Λεωνίδας Κασελάκης, Άγγελος Τσάμης και Ελένη Καπογιάννη θα πλαισιώσουν την προπονητική ομάδα των Ακαδημιών του Προμηθέα στο Promitheas Summer Camp που θα διεξαχθεί από 24-28 Ιουνίου στο υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο «Προμηθέας» στον Καστελλόκαμπο για αθλητές που έχουν γεννηθεί από 2003-2012. Θυμίζουμε πως οι εγγραφές για το Promitheas Summer Camp λήγουν την Κυριακή 16 Ιουνίου. Οι σημαντικοί αυτοί άνθρωποι του μπάσκετ θα μυήσουν τους νεαρούς αθλητές στα μυστικά του μπάσκετ, ενώ, παράλληλα, θα μοιραστούν προσωπικές εμπειρίες και απόψεις συζητώντας με τα παιδιά.

H "προμηθεϊκή" ατζέντα της εβδομάδας

 

pro menoume spiti 102

Pro menoume spiti epractice 111

7DAYS EuroCup 00100

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ (Στο Προπονητικό Κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο)

Address: Γερ. Σκλάβου 4

Ωράριο: 

Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00

Προπονητικό Κέντρο: Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 22:00

Phone (ΚΑΕ): +30 2610 275820

Phone (Ακαδημιών): +30 2610 434536

Fax: +30 2610 625913

Email: info@promitheasbc.gr

 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνεται τα τελευταία νέα
Please wait