004 1040 x 780

academy

Σε συνέχεια της προηγούμενης τηλεσυνάντησης, σας καλούμε την Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, να συμμετέχετε στο 2ο μέρος της διαδικτυακής συνάντησης των τμημάτων των ακαδημιών του ΑΣΠ Προμηθέα ( 2007-2014, Παγκορασίδες, μίνι,προμίνι), που θα διεξαχθεί μέσω Zoom.

4

erasit

 Amateur promitheas patras generic

  Όπως είναι γνωστό όλες οι δραστηριότητες στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του «Promitheas Park» στον Καστελλόκαμπο έχουν ανασταλεί στο πλαίσιο των ενισχυμένων μέτρων περιορισμού για την προστασία της δημόσιας υγείας με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊου SARS-COV-2. Ο καιρός, όμως, περνάει και μας έχει λείψει η επαφή, καθώς στην Οικογένεια του Προμηθέα θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την ουσιαστική επικοινωνία των παιδιών με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους. Γι’ αυτό ο Σύλλογος, ενόψει και της εορτής των Χριστουγέννων θα πραγματοποιήσει την 2η ζωντανή (σε πραγματικό χρόνο) τηλεσυνάντηση των τμημάτων, με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους. Οι τηλεσυναντήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου (μέσω livestreaming), κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης του τμήματος, μέσα από γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα και πιστεύουμε πως θα ενισχύσουν όλους μας με θετική ενέργεια και διάθεση σε αυτή την δύσκολη περίοδο, όπου απαιτείται η παραμονή μας στο σπίτι.

  Για την συμμετοχή του αθλητή/ριας στις τηλεσυναντήσεις, εκτός του προγράμματος της σχετικής πλατφόρμας (Zoom), απαιτούνται υπολογιστής ή laptop ή tablet (ios/android) που να διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα, ενώ αν αυτά δεν είναι διαθέσιμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κινητό τηλέφωνο (ios/android με ενσωματωμένη κάμερα).

(Για την τηλεσυνάντηση του Σαββάτου 19/12 και της Κυριακής 20/12 δεν απαιτείται αθλητικό υλικό, π.χ μπάλα).

 Amateur promitheas patras generic

  Όπως είναι γνωστό όλες οι δραστηριότητες στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του «Promitheas Park» στον Καστελλόκαμπο έχουν ανασταλεί ως τις 7 Δεκεμβρίου (σύμφωνα με την νέα παράταση) στο πλαίσιο των ενισχυμένων μέτρων περιορισμού για την προστασία της δημόσιας υγείας με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊου SARS-COV-2. Επειδή, όμως, στην Οικογένεια του Προμηθέα θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την ουσιαστική επικοινωνία των παιδιών με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους, ο Σύλλογος θα ξεκινήσει διαδικτυακά την πραγματοποίηση τηλεσυναντήσεων ζωντανά (σε πραγματικό χρόνο), με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους. Οι τηλεσυναντήσεις, που θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούνται (μέσω livestreaming), κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης του τμήματος, μέσα από γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα και πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν συνολικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο, όπου απαιτείται η παραμονή μας στο σπίτι.

Για την συμμετοχή του αθλητή/ριας στις τηλεσυναντήσεις, εκτός του προγράμματος της σχετικής πλατφόρμας (Zoom), απαιτούνται υπολογιστής ή laptop ή tablet (ios/android) που να διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα, ενώ αν αυτά δεν είναι διαθέσιμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κινητό τηλέφωνο (ios/android με ενσωματωμένη κάμερα).

popup academy promitheaspatras acad2020
 

   Αρχίζει το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 η νέα αγωνιστική σεζόν 2020-21 για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ή να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο site του Συλλόγου. Με την υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ δεν καταβάλλονται χρήματα.

Η Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος βρίσκεται στο ακόλουθο link: https://www.promitheasbc.gr/index.php/2016-10-10-07-05-57/registration-form-online-promitheas-patras-bc-academy-2020

Η διαδικασία προεγγραφής διακρίνεται σε:

 α) αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2003-2014) και

 β) νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2006-2014).

Amateur promitheas patras generic

  Η κοινή μας αγάπη για το παιχνίδι και συγχρόνως η επιθυμία μας για την άρτια εξέλιξη των νεαρών αθλητών/τριών μας ωθεί στην έναρξη προπονήσεων μεταβατικής περιόδου για το έτος 2020 για τους αθλητές/τριες της Ακαδημίας που έχουν γεννηθεί από 2005 ως 2009. Καλούνται όλοι οι αθλητές/τριες των παρακάτω ηλικιών να επικοινωνήσουν σχετικά με την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες μας και οι γονείς τους να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα : https://www.promitheasbc.gr/index.php/2016-10-10-07-05-57/registration-form-online-promitheas-patras-bc-academy-4

Οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου της Ακαδημίας του Προμηθέα θα πραγματοποιηθούν στο προπονητικό κέντρο του Συλλόγου στον Καστελλόκαμπο από την Δευτέρα 13 Ιουλίου ως την Παρασκευή 31 Ιουλίου, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

 academy20 endseason 100 

Ολοκληρώθηκαν τα απογεύματα της Δευτέρας 29 Ιουνίου και της Τετάρτης 1 Ιουλίου στο Promitheas Park οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας με την ονομασία «Μπασκετοκαλοκαιρέψου!», που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής χρονιάς 2019-20 για τους αθλητές της Ακαδημίας (γεν. 2005-2013). Για λόγους προστασίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων οι δραστηριότητες διεξήχθησαν σε 2 ημέρες με τα μεγαλύτερα παιδιά (γεν. 2005-2008) ν’ «ανοίγουν το χορό» τη Δευτέρα 29/6 και τους νεαρότερους συναθλητές τους (γεν. 2009-2013) να κλείνουν τη σεζόν την Τετάρτη 1/7. Και τις 2 ημέρες οι αθλητές διαγωνίστηκαν σε μία σειρά πρωτότυπων παιχνιδιών και δεξιοτήτων με το κέφι, το πάθος για το παιχνίδι και τη διασκέδαση να κυριαρχούν και να σκορπίζουν απλόχερα γέλια και χαμόγελα στα πρόσωπα των συμμετεχόντων και των θεατών.

To album της 1ης ημέρας του "Μπασκετοκαλοκαιρέψου!" (2005-08): https://www.facebook.com/pg/promitheaspatrasbcacademy/photos/?tab=album&album_id=3243889992330119&__tn__=-UC-R

To album της 2ης ημέρας του "Μπασκετοκαλοκαιρέψου!" (2009-13): https://www.facebook.com/pg/promitheaspatrasbcacademy/photos/?tab=album&album_id=3244804725571979&__tn__=-UCH-R

 

academy20 endseason 101

  Η Ακαδημία του Προμηθέα αποχαιρετά μια πολύ ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά παίζοντας και διασκεδάζοντας. Οι αθλητές της Ακαδημίας μας έχουν χωριστεί σε 2 μεγάλα group με γνώμονα την ηλικία καθώς και τις συνθήκες προστασίας και ασφάλειας και θα συμμετέχουν στο Promitheas Park, στις 7 το απόγευμα (την Δευτέρα 29 Ιουνίου (όσοι έχουν γεννηθεί τα έτη 2005-2008) και την Τετάρτη 1 Ιουλίου (οι γεννηθέντες τα έτη 2009-2013) σε μια παιχνιδιάρικη λήξη με πολλά πρωτότυπα παιχνίδια, πλήθος εκπλήξεων, διαγωνισμούς με προμηθεϊκά δώρα σε 2 απογεύματα όπου αναμένεται να κυριαρχήσουν το κέφι, η θετική ενέργεια και η διάθεση για διασκέδαση. Οι μικροί αθλητές μας θα υποδεχθούν το καλοκαίρι παίζοντας παρέα με τον Promi και την Thea, ενώ, παράλληλα, θ’ ανανεώσουν το ραντεβού τους για την νέα σεζόν.

Γι’ αυτό, φόρα τη αθλητική στολή σου και Μπασκετοκαλοκαιρέψου και μη σταματήσεις στιγμή να διασκεδάζεις!

academy20 endseason 110 

  Η Ακαδημία μας θυμάται κι αποχαιρετά μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν (2019-20), αναπολώντας τις χαρακτηριστικότερες στιγμές και παίζει μπάσκετ πριν τις διακοπές για να καλωσορίσει το καλοκαίρι, στέλνοντας μήνυμα ενότητας κι ελπίδας για το αύριο. Θέλουμε να πρωτοτυπήσουμε υπενθυμίζοντας σε μικρούς και μεγάλους πως η αξία της συνεργασίας και του εθελοντισμού μάς κάνει όλους πιο ισχυρούς, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες που επικρατούν!

Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί από κάθε αντίπαλο, εντός και εκτός παρκέ!

Έτσι, λοιπόν, καλούμε όσους γονείς των μικρών αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά -σε ρόλους έκπληξη!- στις τελευταίες φετινές δραστηριότητες μας πριν τις διακοπές, να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τη γραμματεία της Ακαδημίας του Συλλόγου (2610 434536) ή στέλνοντας e-mail στο academy@promitheasbc.gr

nptc19101

  Η στιγμή, που όλοι στην Ακαδημία του Προμηθέα Πάτρας περιμέναμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία τον τελευταίο καιρό, επιτέλους έφτασε! Την Τρίτη 02 Ιουνίου ξεκινάνε και πάλι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα, ενώ το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου επιστρέφει στη δράση ο κύριος όγκος των μικρών αθλητών/τριών μας. Δίχως, πλέον, όριο ηλικίας των αθλητών, θα ισχύσει κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων που ίσχυε και πριν την λήψη των περιοριστικών μέτρων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών για ασφαλή άθληση.

  Στο πλαίσιο της ασφαλής άθλησης ο Προμηθέας Πάτρας ακολουθεί και εναρμονίζεται με όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία και την διαφύλαξη των μικρών μας αθλητών/τριών και την ομαλή επιστροφή τους στο παρκέ. Έτσι, εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων θα εισέρχονται μόνο οι αθλητές/τριες, ενώ οι σύνοδοί τους πρέπει να υπογράφουν σε ειδικό έντυπο, στην γραμματεία, για την άφιξη και την αποχώρηση. Ήδη, έχει αρχίσει η ενημέρωση των ενδιαφερομένων, ενώ για κάθε επιπλέον πληροφορία οι γονείς, οι αθλητές και οι αθλήτριες μπορούν ν’ απευθυνθούν στους προπονητές τους.

nptc19101

  Την Τετάρτη 20 Μαΐου οι αθλητές της Ακαδημίας μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας από 13 χρονών και άνω επιστρέφουν στα παρκέ του Promitheas Park για ατομικές προπονήσεις, ακολουθώντας επακριβώς τις σχετικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σχετικά με την ασφαλή άσκηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Έτσι, θα προηγηθεί προ-αγωνιστικός ιατρικός έλεγχος για αθλητές, προπονητές και το προσωπικό, ενώ θα εφαρμοστούν αυστηροί κανόνες τόσο για την πρόσβαση στα γήπεδα του Promitheas Park (με ξεχωριστές εισόδους κι εξόδους για κάθε γήπεδο), όσο, βέβαια, και για την προπόνηση αυτή καθαυτή, όπου θα εξασφαλίζεται η επαρκή διασπορά των αθλουμένων στο χώρο και η αποφυγή των επαφών, ενώ η χρήση μπάλας (όσες μπάλες χρησιμοποιούνται θα απολυμαίνονται μετά από κάθε προπόνηση) θα είναι αποκλειστικά ατομική και οι αθλητές δεν θ’ αλλάζουν πάσες, ούτε θα χρησιμοποιούν μπάλα άλλου συμπαίκτη.

Pro menoume spiti epractice cities 101

  Η σταδιακή επανέναρξη των σχολείων και το άνοιγμα των ανοικτών και κλειστών εγκαταστάσεων για ατομικές προπονήσεις αθλητών και αθλητριών από 13 ετών και άνω μας ωθούν στο σταδιακό τερματισμό των τηλεπροπονήσεων (διαδικτυακών εξ’ αποστάσεως προπονήσεων). Έτσι, σήμερα Τρίτη 19/5 σταματούν οι τηλεπροπονήσεις για τους γεννηθέντες 2004-2005-2006 και 2007 ενώ ως την Παρασκευή 22/5 θα έχουν ολοκληρωθεί και οι προπονήσεις των υπολοίπων τμημάτων.

Pro menoume spiti epractice makis 112 

  Ιδιαίτερο χαρακτήρα έχουν αποκτήσει -πλέον- τα Σάββατα για τις τηλεπροπονήσεις της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα, καθώς κάθε εβδομάδα ένας εκλεκτός καλεσμένος προστίθεται στην μεγάλη παρέα απ’ όλη την Ελλάδα (που προπονείται διαδικτυακά από το σπίτι της) και μοιράζεται σκέψεις, γνώσεις και προσωπικές εμπειρίες με τα παιδιά. Έτσι, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς, θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει εφ’ όλης της ύλης με τους νεαρούς αθλητές, στις διαδικτυακές συναντήσεις που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

(Ενδεικτικά, θυμίζουμε την απάντησή του πατρινού προπονητή στην ερώτηση νεαρού αθλητή σε παλαιότερο καλοκαιρινό camp του Προμηθέα σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του, ποιον τύπο παίκτη προτιμά: "Ο καλύτερος παίκτης είναι ο καλύτερος συμπαίκτης, αυτός που κάνει την ομάδα και τους συμπαίκτες του καλύτερους").

Pro menoume spiti epractice cities 100

  Οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας έχουν ήδη συμπληρώσει 40 ημέρες τηλεπροπονήσεων (διαδικτυακών εξ’ αποστάσεως προπονήσεων) και συνεχίζουμε όλοι με πολύ κέφι, μεγάλη ενέργεια και ιδιαίτερη ανυπομονησία για την επιστροφή μας στα γήπεδα. Καταφέραμε, χάρις στην ιδιότυπη αυτή μορφή επικοινωνίας, να διατηρήσουμε την επαφή μεταξύ μας και παράλληλα να μην αμελήσουμε την αθλητική μας ανάπτυξη και την φυσική μας κατάσταση. Η επικοινωνία, η επαφή και η ψυχολογική στήριξη των νεαρών αθλητών/τριων παραμένει η προτεραιότητά μας, γι’ αυτό και συζητούμε συχνά, μετά την φυσική άσκηση.

  Επιπρόσθετα, όμως, γνωρίσαμε και καινούριους φίλους. Οι ιδιότυπες συνθήκες που επικράτησαν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό μας έφεραν σ’ επαφή με ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα, που αγαπούν το μπάσκετ. Προπονητές και αθλητές από Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης σε όλη την ελληνική επικράτεια προστέθηκαν στη συντροφιά μας κι έχουμε την ευκαιρία και την τιμή να γυμναζόμαστε μαζί και να συνομιλούμε. Αθλητές από την Κρήτη, την Ελευσίνα, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, τα Γιάννενα, το Βόλο, την Κατερίνη, τη Βέροια και την Φλώρινα προπονούνται μαζί μας και μοιράζονται την θετική τους ενέργεια και την αγάπη τους για το μπάσκετ. Είμαστε μαζί, συμπαίκτες σ’ ένα ψηφιακό γήπεδο, αναδεικνύοντας αυτά που μας ενώνουν, με την γνώση πως, ιδιαίτερα, στις δύσκολες σημερινές συνθήκες η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια είναι η καλύτερη απάντηση στα προβλήματα.

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους από τις Ακαδημίες για τη συνεργασία και τους αθλητές για τη συμμετοχή και την ζωντανή κι ενεργητική παρουσία τους.

Είμαστε όλοι πιο αισιόδοξοι και πιο δυνατοί.

Ως την ώρα,που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο τα λέμε και προπονούμαστε διαδικτυακά

  ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ! Προστατεύουμε την οικογένειά μας, προφυλάσσουμε την κοινωνία.

H "προμηθεϊκή" ατζέντα της εβδομάδας

 

preseason20 supercup final peristeri 110

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ (Στο Προπονητικό Κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο)

Address: Γερ. Σκλάβου 4

Ωράριο: 

Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00

Προπονητικό Κέντρο: Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 22:00

Phone (ΚΑΕ): +30 2610 275820

Phone (Ακαδημιών): +30 2610 434536

Fax: +30 2610 625913

Email: info@promitheasbc.gr

 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνεται τα τελευταία νέα
Please wait