seasontickets20 halfseason 100a

  To 2020 φέρνει για τον Προμηθέα Πάτρας μια σειρά μεγάλων προκλήσεων, που περνούν όλες από το “Δημ. Τόφαλος”. Το Top-16 του 7DAYS EuroCup, o ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και η μάχη για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στην κανονική περίοδο της ΕΚΟ Βasket League και στη συνέχεια οι σπουδαίες μονομαχίες των play-off του πρωταθλήματος ως το μεγάλο φινάλε είναι το υλικό για τα Όνειρά μας που -και φέτος- γράφουν Ιστορία! Ο δρόμος της επιτυχίας περνάει από το “Δημήτρης Τόφαλος” και μπορεί να γίνει προσιτός χάρη στη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της Πάτρας (αλλά και ευρύτερα όλης της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας), την θετική ενέργεια, την ορμητική δύναμη, αλλά, κυρίως, τα φτερά που χαρίζει στην ομάδα ο κόσμος της, ωθώντας τη να πετάει ψηλά και να τολμά να ονειρεύεται πως μπορεί να πετάξει ακόμα υψηλότερα.

  Η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα αρκετών φίλων της ομάδας, αποφάσισε να ορίσει μειωμένες τιμές για τις κάρτες διαρκείας στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής χρονιάς 2019-20.

Ιδιαίτερα οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα μπορούν να εξασφαλίσουν θέση στην Οικογενειακή (Family) Κερκίδα (Θύρες Ξ - Ο - Τ - Υ) χωρίς κάποιο αντίτιμο, ενώ για τους.γονείς τους και τυχόν αδέρφια (που δεν ανήκουν στην Ακαδημία) οι τιμές για την οικογενειακή κερκίδα διαμορφώνονται σε (60€ - 40 - 10), δηλαδή 60για τον πρωτο γονέα, 40€ για τον δεύτερο γονέα και παιδί (εκτός Ακαδημίας) άνω των 12 χρονών, και 10 για κάθε παιδί ως 12 ετών που δεν παίζει μπάσκετ στον Προμηθέα.

 xmas19 academ 100

  Στον Προμηθέα Πάτρας γιορτάζουμε με μπάσκετ και αποχαιρετούμε τη χρονιά στο παρκέ με παιχνίδι, εορταστική διάθεση, καλή παρέα και πολλή αγάπη για το μπάσκετ. Ένα χριστουγεννιάτικο μπασκετικό χωριό θα θυμίσει το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου, καθώς τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου θα επισκεφτούν πάνω από 300 παιδιά Ακαδημιών απ’ όλη την Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια.

egkainia 101

  Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις των Ακαδημιών στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα, καθώς όλα στην Οικογένεια του Προμηθέα την Παρασκευή περιστρέφονται γύρω από την μεγάλη γιορτή του Συλλόγου για τα εγκαίνια του προπονητικού του κέντρου, κατά την οποία θα γίνει και η παρουσίαση του ρόστερ της Ανδρικής ομάδας για την νέα χρονιά, σε μια βραδιά που αναμένεται να μας ταξιδέψει με υπέροχες αναμνήσεις, σημαντικές εκπλήξεις και ξεχωριστές αναφορές στις προσδοκίες για την νέα σεζόν.

  Φυσικά, όλοι οι αθλητές των Ακαδημιών του Συλλόγου (όπως και τα μέλη της οικογένειας τους) είναι καλεσμένοι στην μεγάλη γιορτή του Προμηθέα, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί,  να χαρούμε και να καμαρώσουμε παρέα το "Σπίτι" μας, που θα εγκαινιαστεί κι επίσημα.

popup academy promitheaspatras19

  Συνεχίζονται οι εγγραφές στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας όπου οι νεαροί αθλητές/τριες του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ και να διδαχθούν τις βασικές δεξιότητες του αθλήματος αλλά και πιο σύνθετες αμυντικές και επιθετικές συνεργασίες υπό την επίβλεψη και την προπονητική καθοδήγηση της εντυπωσιακής ομάδας των 14 προπονητών της Ακαδημίας

  Σ’ ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη στο επίπεδο των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης o Προμηθέας έχει την τιμή να διαθέτει και μία υπερπλήρη και κορυφαία ομάδα προπονητών μ’ επικεφαλής τον  Ανδρέα Μελιγδή, πρωταθλητή Ελλάδας με την Παιδική ομάδα (U16) του Προμηθέα. Στο περσινό προπονητικό staff που αποτελούσαν οι Νίκος Νάκης, Κώστας Τζαμάκος, Θάνος Λουκόπουλος, Κώστας Κατοχιανός, Γιώργος Σταματόπουλος, Γιάννης Τσούνας, Παναγιώτης Καπερώνης, Νίκος Τσεμπερλίδης, Δημήτρης Αγγελόπουλος και Κατερίνα Λαμπροπούλου, προστέθηκαν, φέτος, οι Petar Petrovic, Γιώργος Ντούβας και Ανδρέας Βαρδάλος συνθέτοντας μία πολύ δυνατή ομάδα που συνδυάζει εμπειρία, ενθουσιασμό, γνώση, επιστημονική κατάρτιση, εξειδίκευση σε μπασκετικά προγράμματα ακαδημιών, πλήθος τίτλων και διακρίσεων αλλά και αληθινή αγάπη για το άθλημα και τα παιδιά, με ειδικές δεξιότητες επικοινωνίας και ενσυναίσθησης.

akad19pasx112  

  Αρχίζει στα τέλη Αυγούστου η νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20 για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ή να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο site του Συλλόγου. Με την υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ δεν καταβάλλονται χρήματα.

Η διαδικασία προεγγραφής διακρίνεται σε:

 α) αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2002-2013) και

 β) νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2013).

camp19 vc gd05 111 

  Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Promitheas Value Basketball Camp 2019, που διοργάνωσε για 1η χρονιά ο Προμηθέας, για παιδιά ηλικίας 7 έως 16 ετών, από 1 έως και 5 Ιουλίου 2018. Το Value Camp έχει ενταχθεί σε μια σειρά προπονητικών camps που συγκροτούν την νέα πρωτοποριακή πρόταση του Συλλόγου με την ονομασία: «Τhe Nous Project», καθώς έχει ήδη διεξαχθεί το Promitheas Summer Basketball Camp 2019, ενώ θ’ ακολουθήσουν τα Promitheas Skills Camp (σε 3 περιόδους: 8-12/7, 15-19/7 και 22-26/7).

  Αξίζει να τονίσουμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του camp, καθώς πέρα από τις καθιερωμένες μπασκετικές ασκήσεις εντός γηπέδου υπήρξαν μια σειρά δραστηριοτήτων και πρωτότυπων ασκήσεων/παιχνιδιών εκτός παρκέ με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων σχετικών με το χαρακτήρα των αθλητών και την ενδυνάμωση σημαντικών αξιών.

  Το album του Promitheas Value Basketball Camp 2019: https://www.facebook.com/pg/Promitheas-International-Basketball-Camp-1908786446077675/photos/?tab=album&album_id=2388073694815612

 camp19 sc gd01 kasel 101 

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Promitheas Summer Basketball Camp 2019, που διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Προμηθέας, για παιδιά ηλικίας 7 έως 16 ετών, από 24 έως και 28 Ιουνίου 2018. Από φέτος το Summer Camp έχει ενταχθεί σε μια σειρά προπονητικών camps που συγκροτούν την νέα πρωτοποριακή πρόταση του Συλλόγου με την ονομασία: «Τhe Nous Project», καθώς θ’ ακολουθήσουν τα Promitheas Value Camp (1-5/7) και Promitheas Skills Camp (σε 3 περιόδους: 8-12/7, 15-19/7 και 22-26/7).

Το album του Promitheas Summer Basketball Camp 2019: https://www.facebook.com/pg/Promitheas-International-Basketball-Camp-1908786446077675/photos/?tab=album&album_id=2380993715523610

mixopoulos

  H Paints Mihopoulos, ένας από τους παλαιότερους «συμπαίκτες» του Προμηθέα Πάτρας, καθώς στηρίζει χορηγικά την Ανδρική ομάδα από το 2014, στέκεται, από φέτος, κοντά και στα προπονητικά camps που τελούν υπό την αιγίδα του Προμηθέα και είναι χορηγός στην νέα πρωτοποριακή πρόταση του Συλλόγου με την ονομασία:.«Τhe Nous Project», συμβάλλοντας αποφασιστικά στην πραγματοποίηση των Promitheas Summer Camp (24-28/6), Promitheas Value Camp (1-5/7) και Promitheas Skills Camp (σε 3 περιόδους: 8-12/7, 15-19/7 και 22-26/7),

best brokers camp1

H Best Brokers, που εκπροσωπείται στην Πάτρα από τον κύριο Ανδρέα Ντακόλια, είναι και φέτος -για 3η συνεχόμενη χρονιά- χορηγός των προπονητικών camps που τελούν υπό την αιγίδα του Προμηθέα. Μάλιστα, φέτος η Best Brokers ανέλαβε την ασφαλιστική κάλυψη των νεαρών αθλητών που θα συμμετάσχουν σε όλα τα camps που συγκροτούν την νέα πρωτοποριακή πρόταση του Συλλόγου με την ονομασία:.«Τhe Nous Project».

camp19 prev101

  Οι Μάκης Γιατράς, Λεωνίδας Κασελάκης, Άγγελος Τσάμης και Ελένη Καπογιάννη θα πλαισιώσουν την προπονητική ομάδα των Ακαδημιών του Προμηθέα στο Promitheas Summer Camp που θα διεξαχθεί από 24-28 Ιουνίου στο υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο «Προμηθέας» στον Καστελλόκαμπο για αθλητές που έχουν γεννηθεί από 2003-2012. Θυμίζουμε πως οι εγγραφές για το Promitheas Summer Camp λήγουν την Κυριακή 16 Ιουνίου. Οι σημαντικοί αυτοί άνθρωποι του μπάσκετ θα μυήσουν τους νεαρούς αθλητές στα μυστικά του μπάσκετ, ενώ, παράλληλα, θα μοιραστούν προσωπικές εμπειρίες και απόψεις συζητώντας με τα παιδιά.

camp19 prev101

Συνεχίζονται ως τις 16 Ιουνίου οι εγγραφές για τα καλοκαιρινά προπονητικά camps που θα διοργανώσει ο Προμηθέας στις νέες εγκαταστάσεις του (τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις ακαδημιών μπάσκετ στην Ευρώπη), καθώς οι προετοιμασίες για μια σειρά από εξειδικευμένα camps που στοχεύουν σε διαφορετικούς τομείς του μπάσκετ, αλλά και της γενικότερης ψυχοσωματικής ανάπτυξης ενός νεαρού αθλητή και εκτείνονται χρονικά από τις 24 Ιουνίου ως τις 26 Ιουλίου, έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ο Προμηθέας Πάτρας, σωματείο που δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των νεαρών αθλητών παρέχοντάς τους ιδανικές προπονητικές συνθήκες υπό την καθοδήγηση ενός υψηλά καταρτισμένου προπονητικού επιτελείου, καινοτομεί και πάλι και προγραμματίζει μια σειρά προπονητικών camps που συγκροτούν την νέα πρωτοποριακή πρόταση του Συλλόγου με την ονομασία: «Τhe Nous Project».

Συνοπτικά, θα διεξαχθούν τα:

Promitheas Summer Camp (24-28/6, γεν. 2003-2012)

Promitheas Value Camp (1-5/7, γεν. 2003-2012)

και Promitheas Skills Camp (σε 3 περιόδους: 8-12/7, 15-19/7 και 22-26/7, γεν. 2002-2006).

Σε περίπτωση που ένας αθλητής συμμετάσχει σε περισσότερα από ένα camp (Summer, Value ή Skills), τότε θα υπάρχει έκπτωση 15% επί του συνολικού κόστους της συμμετοχής.

Ακολουθούν γενικές πληροφορίες για τα camps συνολικά, αναλυτικές λεπτομέρειες για κάθε camp χωριστά και η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

camp19 prev101

Η αγωνιστική και η σχολική χρονιά πλησιάζουν στο τέλος τους αλλά το μπάσκετ και η διάθεση για παιχνίδι δεν σταματούν ποτέ! Ο Προμηθέας Πάτρας, σωματείο που δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των νεαρών αθλητών παρέχοντάς τους ιδανικές προπονητικές συνθήκες υπό την καθοδήγηση ενός υψηλά καταρτισμένου προπονητικού επιτελείου, καινοτομεί και πάλι και προγραμματίζει μια σειρά προπονητικών camps που συγκροτούν την νέα πρωτοποριακή πρόταση του Συλλόγου με την ονομασία: «Τhe Nous Project».

Ο Προμηθέας θα διοργανώσει στις νέες εγκαταστάσεις του (τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις ακαδημιών μπάσκετ στην Ευρώπη) μια σειρά από εξειδικευμένα camps που στοχεύουν σε διαφορετικούς τομείς του μπάσκετ, αλλά και της γενικότερης ψυχοσωματικής ανάπτυξης ενός νεαρού αθλητή και εκτείνονται χρονικά από τις 24 Ιουνίου ως τις 26 Ιουλίου.

Συνοπτικά, θα διεξαχθούν τα:

Promitheas Summer Camp (24-28/6, γεν. 2003-2012)

Promitheas Value Camp (1-5/7, γεν. 2003-2012)

και Promitheas Skills Camp (σε 3 περιόδους: 8-12/7, 15-19/7 και 22-26/7, γεν. 2002-2006).

Σε περίπτωση που ένας αθλητής συμμετάσχει σε περισσότερα από ένα camp (Summer, Value ή Skills), τότε θα υπάρχει έκπτωση 15% επί του συνολικού κόστους της συμμετοχής.

Ακολουθούν γενικές πληροφορίες για τα camps συνολικά, αναλυτικές λεπτομέρειες για κάθε camp χωριστά και η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

akad19pasx111

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του Προμηθέα Πάτρας καθώς οι αθλητές της Ανδρικής ομάδας επισκέφτηκαν τις πρωινές προπονήσεις το Σάββατο 4 Μαΐου. Μάλιστα, οι παίκτες δεν περιορίστηκαν στις κλασικές ευχές ή τη συζήτηση με τα παιδιά, αλλά ανέλαβαν ενεργό ρόλο ως προπονητές κατεβάζοντας τις ομάδες στα εσωτερικά διπλά (στους μεγαλύτερους αθλητές του 2007 και 2009), είτε δείχνοντας τις ασκήσεις και καθοδηγώντας τους νεαρότερους αθλητές (γεν. 2010, 2011 και 2012).

pit19 pro100

Ο Προμηθέας Πάτρας έκοψε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για πρώτη φορά στο «Σπίτι» του: τα νεόδμητα γήπεδα του Συλλόγου στον Καστελλόκαμπο και τίμησε τον πατρινό ποιητή, Διονύση Καρατζά, σε μια όμορφη εκδήλωση που συγκέντρωσε εκπρόσωπους από όλες τις αρχές της πόλης, πλήθος φίλων και μελών της αθλητικής οικογένειας του Προμηθέα και είχε πρωταγωνιστές τους αθλητές των Ακαδημιών του Προμηθέα.

To video μ’ εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Προμηθέα: https://www.youtube.com/watch?v=N2Ryl2Hz20E

Το album της κοπής της πίτας του Προμηθέα (Κώστας Πέτσας): https://www.facebook.com/pg/promitheaspatrasbcacademy/photos/?tab=album&album_id=2207004719351990

Το album της κοπής της πίτας του Προμηθέα (Πάνος Μαραθιάς): https://www.facebook.com/pg/promitheaspatrasbcacademy/photos/?tab=album&album_id=2207104376008691 

 

enarxiakad18114

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη προπόνηση των Ακαδημιών του Προμηθέα για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 στα νέα ιδιόκτητα γήπεδα του Συλλόγου. Τα νέα γήπεδα γέμισαν από τα χαμόγελα και την πληθωρική παρουσία των νεαρών αθλητών/τριών των Ακαδημιών και όλοι στην μεγάλη οικογένεια Προμηθέα αισθάνθηκαν περηφάνια για το νέο «σπίτι» του Συλλόγου, μια αληθινή μπασκετική κυψέλη.

enarxiakad18100

Μ’ εντυπωσιακό τρόπο θ’ ανοίξει ο Σεπτέμβριος του 2018 για τον Προμηθέα και το πιο ζωντανό κι ελπιδοφόρο κομμάτι του Συλλόγου: τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών της πατρινής ομάδας, καθώς το Σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, στα νέα γήπεδα του Προμηθέα, στον Καστελλόκαμπο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της γραμματείας της ακαδημίας, κ. Μάρα Σαρρή, στο τηλέφωνο 6949506906.

H "προμηθεϊκή" ατζέντα της εβδομάδας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ (Στο Προπονητικό Κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο)

Address: Γερ. Σκλάβου 4

Ωράριο: 

Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00

Προπονητικό Κέντρο: Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 22:00

Phone (ΚΑΕ): +30 2610 275820

Phone (Ακαδημιών): +30 2610 434536

Fax: +30 2610 625913

Email: info@promitheasbc.gr

 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνεται τα τελευταία νέα
Please wait