popup academy promitheaspatras19

  Συνεχίζονται οι εγγραφές στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας όπου οι νεαροί αθλητές/τριες του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ και να διδαχθούν τις βασικές δεξιότητες του αθλήματος αλλά και πιο σύνθετες αμυντικές και επιθετικές συνεργασίες υπό την επίβλεψη και την προπονητική καθοδήγηση της εντυπωσιακής ομάδας των 14 προπονητών της Ακαδημίας

  Σ’ ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη στο επίπεδο των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης o Προμηθέας έχει την τιμή να διαθέτει και μία υπερπλήρη και κορυφαία ομάδα προπονητών μ’ επικεφαλής τον  Ανδρέα Μελιγδή, πρωταθλητή Ελλάδας με την Παιδική ομάδα (U16) του Προμηθέα. Στο περσινό προπονητικό staff που αποτελούσαν οι Νίκος Νάκης, Κώστας Τζαμάκος, Θάνος Λουκόπουλος, Κώστας Κατοχιανός, Γιώργος Σταματόπουλος, Γιάννης Τσούνας, Παναγιώτης Καπερώνης, Νίκος Τσεμπερλίδης, Δημήτρης Αγγελόπουλος και Κατερίνα Λαμπροπούλου, προστέθηκαν, φέτος, οι Petar Petrovic, Γιώργος Ντούβας και Ανδρέας Βαρδάλος συνθέτοντας μία πολύ δυνατή ομάδα που συνδυάζει εμπειρία, ενθουσιασμό, γνώση, επιστημονική κατάρτιση, εξειδίκευση σε μπασκετικά προγράμματα ακαδημιών, πλήθος τίτλων και διακρίσεων αλλά και αληθινή αγάπη για το άθλημα και τα παιδιά, με ειδικές δεξιότητες επικοινωνίας και ενσυναίσθησης.

pro19 postseason akad113

  Μαζί τους και ο γυμναστής του πρότυπου προγράμματος αθλητικών υποτροφιών “ΝΟΥΣ”, Παναγιώτης Σταυρόπουλος και ο παλιός γυμναστής της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα (2014-16), Γιώργος Τάνταρος, που θα προσφέρουν, την φετινή χρονιά,  εξειδικευμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκγύμνασης (προσαρμοσμένο στην ηλικία κάθε αθλητή) στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο και εργαστήριο εργομετρικών (Promitheas Lab) του Αθλητικού Κέντρου του Προμηθέα.

 
nptc19107 

  Θυμίζουμε πως όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ή να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο site του Συλλόγου. Με την υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ δεν καταβάλλονται χρήματα.

Η διαδικασία προεγγραφής διακρίνεται σε:

 α) αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2002-2013) και

 β) νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2013).

 nptc19101

  Α. Αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2002-2013)

Οι αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (σ.σ. ενεργά μέλη της περιόδου 2018-2019) έχουν λάβει σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους, μέσω της Εφαρμογής Διαχείρισης Ακαδημίας, έχοντας ενημερωθεί και για το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020. Πρέπει να υποβάλλουν την ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για να διατηρήσουν την θέση τους.

 

  Β. Νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2013)

Οι νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας πρέπει να υποβάλλουν ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους το χρονικό διάστημα 11-20/08/2019, λαμβάνοντας υπόψη τις κενές διαθέσιμες θέσεις ανά τμήμα. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις αφενός θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (σ.σ. σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης ενδιαφέροντος) και αφετέρου θα αναζητηθεί λύση για την συγκρότηση επιπλέον τμήματος, εφόσον το πλήθος των αιτούντων το επιτρέπει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της γραμματείας της ακαδημίας, κ. Μάρα Σαρρή, στο τηλέφωνο 6987329368.

akad19pasx131

 Γενικές πληροφορίες

 -  Έχει καθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε τμήμα και σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία

 -  Έχουν συγκροτηθεί αμιγή τμήματα κοριτσιών για κορίτσια που έχουν γεννηθεί έως το 2011

 -  Στην συντριπτική πλειοψηφία των προπονήσεων συμμετέχουν δυο προπονητές/τμήμα και σε κάθε περίπτωση στις προπονήσεις γεννηθέντων 2009-2013

 -  Το προπονητικό πρόγραμμα όλων των τμημάτων έχει καθοριστεί από τους προπονητές και τους γυμναστές της Ακαδημίας μας. Μέρος του προπονητικού προγράμματος αποτελεί το Ειδικό Πρόγραμμα Αποφυγής Τραυματισμών, που έχει καταρτιστεί από το Ιατρικό επιτελείο και τους γυμναστές του Συλλόγου

 -  Το προπονητικό πρόγραμμα της περιόδου 2019-2020 θα ξεκινήσει το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019, με εξαίρεση τα αγωνιστικά τμήματα που θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

 -  Όλοι/ες οι αθλητές/τριες της ακαδημίας παρακολουθούν δωρεάν τους αγώνες της ανδρικής ομάδας

 -  Το κόστος εγγραφής ανέρχεται σε 30€, αφορά το σύνολο των αθλητών/τριών και περιλαμβάνει την διάθεση προπονητικού ρουχισμού

 -  Το μηνιαίο κόστος συνδρομής ανέρχεται σε 25€ για ένα παιδί, 35€ για δυο παιδιά και 45€ για τρία ή περισσότερα παιδιά. Παρέχεται δυνατότητα ετήσιας εξόφλησης με έκπτωση.

 akad19pasx123

 Στους εντυπωσιακούς χώρους του προπονητικού κέντρου, με τα 3 κλειστά γήπεδα, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο και το εργαστήριο εργομετρικών (Promitheas Lab), το πάρκο δημιουργικών παιχνιδιών, αλλά και τα 2 κυλικεία (εντός κι εκτός των γηπέδων, με τον νέο χώρο αναψυχής δίπλα στο πάρκο να «κλέβει την παράσταση» σ’ έναν ειδυλλιακό χώρο πρασίνου, δροσιάς και παιχνιδιού, ανοιχτό στο κοινό από το πρωί ως το βράδυ), ώστε να διευκολύνεται η ευχάριστη παραμονή των συνοδών των αθλητών/τριων, οι παροχές προς τους/τις μικρούς/ες αθλητές/τριες και τις οικογένειές τους είναι σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, ενώ την ποιότητα των προπονήσεων εγγυάται το κορυφαίο και πολυπληθές προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας. Επιπλέον, εκτός από τις προπονήσεις μπάσκετ παρέχονται δυνατότητες για εργομετρικές εξετάσεις, προγράμματα εκγύμνασης και ατομικές προπονήσεις. 

pit19 pro100b

H "προμηθεϊκή" ατζέντα της εβδομάδας

 sched20 0701

 propaid20 tel 01 201g 

propaid20 tel 01 201h

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ (Στο Προπονητικό Κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο)

Address: Γερ. Σκλάβου 4

Ωράριο: 

Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00

Προπονητικό Κέντρο: Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 22:00

Phone (ΚΑΕ): +30 2610 275820

Phone (Ακαδημιών): +30 2610 434536

Fax: +30 2610 625913

Email: info@promitheasbc.gr

 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνεται τα τελευταία νέα
Please wait