ASG20 prev 110

  Στην Ακαδημία Μπάσκετ του Προμηθέα όλο το χρόνο γιορτάζουμε με μπάσκετ! Έτσι, οι διακοπές του Πάσχα μας παρέχουν την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στην Πάτρα Ακαδημίες απ’ όλη την Ελλάδα σε 2 περιόδους, πριν (11-15 Απριλίου, Σάββατο του Λαζάρου-Μεγάλη Τετάρτη) και μετά το Πάσχα (21-24 Απριλίου, Τρίτη του Πάσχα-Παρασκευή της Διακαινησίμου), διοργανώνοντας τα Academies Spring Games 2020, μία σειρά φιλικών αγώνων στο Promitheas Park, το κορυφαίο προπονητικό κέντρο Ακαδημιών στην Ευρώπη. Μια συνάντηση Ακαδημιών απ’ όλη την Ελλάδα με πολύ μπάσκετ, αξιοποιώντας στο έπακρον τις ημέρες αργίας και τις δυνατότητες που παρέχουν τα 3 κλειστά γήπεδα του Promitheas Park, ενώ, παράλληλα θα διεξαχθούν προπονητικά workshops, και οι ομάδες θα διαμείνουν σ’ ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Δυτικής Ελλάδας, το Porto Rio Hotel & Conference Centre.

 
 ASG20 prev 113

  Αναλυτικότερα, ο Προμηθέας Πάτρας εμπνέεται από την ανταπόκριση στο χριστουγεννιάτικο μπασκετικό τριήμερο (που συγκέντρωσε πάνω από 300 παιδιά απ' όλη την Ελλάδα σε μια μεγάλη πανελλήνια μπασκετική συνάντηση Ακαδημιών) και συνεχίζει με κάτι μεγαλύτερο, τη διοργάνωση μίας σειράς φιλικών αγώνων με ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα στο Promitheas Park. Κάθε Ακαδημία μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να συμμετάσχει για όσες μέρες επιθυμεί, με όσα τμήματα επιθυμεί, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, δίνοντας σειρά φιλικών αγώνων (2-3 την ημέρα ανά τμήμα) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο. 

ASG20 prev 114 

  Οι ομάδες θα διαμείνουν στο Porto Rio Hotel & Conference Centre, σε μια όαση πρασίνου πολύ κοντά στην πόλη της Πάτρας, χτισμένο πάνω στις ακτές του Πατραϊκού κόλπου και με θέα τη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου και το πανέμορφο τοπίο που την ντύνει!

Το κόστος της διαμονής (σε τρίκλινο δωμάτιο) και της διατροφής full board (πρωινό, γεύμα βραδινό) ανέρχεται σε 36 € (ευρώ) ανά άτομο.

 ASG20 prev 115

  Μέσα από αυτά τα φιλικά παιχνίδια νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σ’ επαφή με συναθλητές τους απ’ όλη την Ελλάδα, αποκτώντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες σ’ έναν εκπληκτικό χώρο άθλησης, ενώ, παράλληλα, θα διασκεδάσουν, θα παίξουν, θα εκμεταλλευτούν τις διακοπές τους γνωρίζοντας νέους τόπους και ανθρώπους, παρέα με τους φίλους τους. Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως οι ομάδες θα μπορούσαν να συνδυάσουν τους αγώνες με διακοπές, επισκεπτόμενες την Πάτρα, με τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, το μεσαιωνικό Κάστρο, το Αρχαίο Ωδείο, τις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss και το κέντρο με το μώλο του λιμανιού, τους πεζόδρομους και τις πολλές πλατείες, ενώ σε απόσταση μικρότερη των 2 ωρών βρίσκονται οι σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι της Αρχαίας Ολυμπίας και των Δελφών. Επιπλέον, αξίζει να τονίσουμε πως το Σαββατοκύριακο 11-12 Απριλίου είναι ορισμένος να γίνει το παιχνίδι Προμηθέας Πάτρας-ΠΑΟΚ για την EKO Basket League, οπότε όσες ομάδες είναι στην Πάτρα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο Δημ. Τόφαλος (λογικά, το Σάββατο 11 Απριλίου).

 ASG20 prev 112 

  Για να επιστρέψουμε στα Academies Spring Games 2020 κατά τη διάρκειά τους είναι προγραμματισμένες να γίνουν μια σειρά συναντήσεων/workshops μεταξύ των προπονητών των Ακαδημιών που θα επισκεφτούν την Πάτρα και του προπονητικού επιτελείου του Προμηθέα Πάτρας με τα εξής θέματα:

1) Αθλητική ανάπτυξη - κινητικό πρότυπο: αναγκαιότητα - πρόληψη

2) Οργάνωση, σχεδιασμός και υλοποίηση προπονητικού μικρόκυκλου

3) Χαρακτηριστικά αθλητών για πρωταθλητισμό

4) Αθλητική υγιεινή και διατροφικές συνήθειες

5) Ψυχολογική προετοιμασία αγωνιστικών διοργανώσεων: απολογισμός αθλητικής απόδοσης και αξιολόγησης επιδόσεων

6) Συνεργασία ακαδημιών και ανταλλαγή τεχνογνωσίας

7) Διαχείριση - επικοινωνία με αθλητές και γονείς

  Πιστεύουμε πως η ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων ανάμεσα σε ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά με αγάπη και γνώση για το άθλημα είναι πολύτιμη και απαραίτητη και δεν θα θέλαμε να χαθεί η ευκαιρία ν' αξιοποίησουμε την ευκαιρία της ταυτόχρονης παρουσίας προπονητών απ' όλη την Ελλάδα.

 ibg19 gd0 meeting 112 

  To link για την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Academies Spring Games 2020: https://www.promitheasbc.gr/index.php/2016-10-10-07-05-57/registration-form-online-promitheas-patras-bc-academy-2.

* Οι ημερομηνίες που δηλώνονται κατά την αίτησή σας είναι ενδεικτικές. Οι οριστικές ημέρες θα συμφωνηθούν σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα, κ.Μπάμπη Μιχαλόπουλο (κιν: 6944 431965).

nptc19101

H "προμηθεϊκή" ατζέντα της εβδομάδας

 

pro menoume spiti 102

7DAYS EuroCup qf cancel 101

 ASG20 prev 110

 seasontickets20 halfseason 100a

7DAYS EuroCup 00100

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ (Στο Προπονητικό Κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο)

Address: Γερ. Σκλάβου 4

Ωράριο: 

Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00

Προπονητικό Κέντρο: Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 22:00

Phone (ΚΑΕ): +30 2610 275820

Phone (Ακαδημιών): +30 2610 434536

Fax: +30 2610 625913

Email: info@promitheasbc.gr

 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνεται τα τελευταία νέα
Please wait