«Όπου άμιλλα ενταύθα και νίκη εστί» (Αριστοτέλης)

Tournoua Korasides telos

Πάθος, αυταπάρνηση, μαχητικότητα, αλληλοσεβασμός και πολλά χαμόγελα. Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια του 1ου Τουρνουά Κορασίδων του «Promitheas Park», το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα το μεσημέρι. Παναθηναϊκός, Άρης, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, ΚΑΟ Μελισσίων, ΓΑΣ Ανδρογέας, Αστέρας Καβάλας, ΠΑΣ Γιάννινα, Ελευθερία Μοσχάτου, ΑΟ Άνδρου, Πιερικός Αρχέλαος και φυσικά ο οικοδεσπότης Προμηθέας χάρισαν στους φιλάθλους που βρέθηκαν αυτό το τετραήμερο στις κερκίδες του «Promitheas Park» πολύ όμορφες μπασκετικές στιγμές.

Το κυριότερο όμως στοιχείο που θα μείνει χαραγμένο σε όλους όσοι συμμετείχαν ή παρακολούθησαν το Τουρνουά, είναι η ευγενής άμιλλα ανάμεσα στις αθλήτριες όλων των ομάδων. Γιατί όπως είχε επισημάνει ο μεγάλος φιλόσοφος Αριστοτέλης, η πρόοδος και η εξέλιξη επιτυγχάνονται όταν προσπαθείς να φτάσεις ή να ξεπεράσεις το επίπεδο κάποιου άλλου, χωρίς όμως να αισθάνεσαι φθόνο για το αν αυτός είναι καλύτερος.

asp promitheas aris tournoua korasidon

Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι το Τουρνουά κόσμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων,  η Άννυ Κωνσταντινίδου, η Εβίνα Μάλτση και η Δήμητρα Καλέντζου, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και έχουν περάσει στο «Πάνθεον» του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Μάλιστα, εκπροσωπώντας την  ΕΟΚ, της οποία μέλος του Δ.Σ. είναι η κ. Κωνσταντινίδου, οι τρεις πρώην διεθνείς αθλήτριες παρουσίασαν στους προπονητές και τους εκπροσώπους των ομάδων το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας για την Ανάπτυξης του γυναικείου μπάσκετ.

Maltsi Kaletzou Konstantinidou Anni 

Επιπλέον, αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως, στο πλαίσιο της αναχαίτισης της διασποράς της νόσου COVID-19, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης στο «Promitheas Park» υπήρχε Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Υγείας (ΕΟΔΥ) που πραγματοποιούσε δωρεάν έλεγχο ανίχνευσης του κορονοϊού με Rapid Test. Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά, για την προσφορά χρημάτων με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

ASP all logos banner

 

Social Media

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος, 26442, Πάτρα
Τηλέφωνο ΚΑΕ: (+30) 2610 275820
Τηλέφωνο Ακαδημίας: (+30) 2610 434536
Fax: (+30) 2610 625913
Email: info@promitheasbc.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00
Προπονητικό Κέντρο: Καθημερινά 09:00 - 22:00