Ξεκίνησε στην Πάτρα το Promitheas International Basketball Camp 2015 που διοργανώνει ο Προμηθέας για δεύτερη φορά στην ιστορία του, στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με την ακαδημία μπάσκετ Nesodden Idrettsforening της Νορβηγίας, για παιδιά ηλικίας 8 έως 16 ετών από 27-31 Ιουλίου.

 

 

Σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος για νέα παιδιά, είναι η εκμάθηση και η συναναστροφή με παιδιά διαφορετικής κουλτούρας, ο ευγενής συναγωνισμός, η έννοια της συνεργασίας και η δημιουργία νέας φιλίας, μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια αποκτώντας εμπειρίες που θα τους συντροφεύουν για όλη τους τη ζωή.


 


Κατά διάρκεια του camp θα συμμετάσχουν γνωστοί προπονητές και αθλητές του χώρου, για να μοιραστούν με τους μικρούς συμμετέχοντες τις γνώσεις και εμπειρίες που έχουν αποκτήσει από τον χώρο του μπάσκετ. Η αρχή έγινε με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Προμηθέα Άγγελο Τσάμη, που είχε την ευκαιρία να διδάξει στους νέους μπασκετμπολίστες τα «μυστικά» του αθλήματος.

 

Βασικοί χορηγοί του camp είναι οι: η εταιρεία ιατρικών ειδών «Medicin», τα στεγνοκαθαριστήρια «Stegno Plus», η εταιρεία διανομής «GT» και το εστιατόριο-μαγειρείο «Φασόλοι».

 

Την γενική εποπτεία του camp έχει ο Θανάσης Σουφλιάς, με συνεργάτες όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομών του Προμηθέα.

 

H "προμηθεϊκή" ατζέντα της εβδομάδας

 

preseason20 supercup final peristeri 110

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ (Στο Προπονητικό Κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο)

Address: Γερ. Σκλάβου 4

Ωράριο: 

Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00

Προπονητικό Κέντρο: Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 22:00

Phone (ΚΑΕ): +30 2610 275820

Phone (Ακαδημιών): +30 2610 434536

Fax: +30 2610 625913

Email: info@promitheasbc.gr

 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνεται τα τελευταία νέα
Please wait