ESAKE Horizontal RGB stoix 101     EC positiveV

promitheas eltv20b 720x90

 

  

pro20 cov19 11 101

  Στο πλαίσιο των ενισχυμένων μέτρων περιορισμού για την προστασία της δημόσιας υγείας με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊου SARS-COV-2 και σύμφωνα με τις σχετικές κυβερνητικές ανακοινώσεις οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του «Promitheas Park» στον Καστελλόκαμπο, καθώς και ο χώρος αναψυχής θα παραμείνουν κλειστά από τα ξημερώματα του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου ως και τις 7 Δεκεμβρίου (σύμφωνα με την νέα παράταση).

Ως εκ τούτου, το σύνολο των εγκαταστάσεων του «Promitheas Park» θα παραμείνει κλειστό για το κοινό και ακυρώνονται οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Προμηθέας Πάτρας.

 

 

Η Διοίκηση του Α.Σ.Π. Προμηθέα εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την απώλεια του Κωνσταντίνου Αντίοχου και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και την Ν.Ε. Πατρών.

  Όλοι στην Οικογένεια του Προμηθέα είμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Κωνσταντίνου Αντίοχου, ενός νέου άνδρα, που υπηρέτησε με αγάπη την υδατοσφαίριση και γενικότερα τον πατραϊκό αθλητισμό και άφησε την τελευταία του πνοή στην πισίνα, που τόσο αγάπησε. Ο εκλιπών ξεκίνησε από τον Θρίαμβο Πατρών, έγινε διεθνής, και αγωνίστηκε επί σειρά ετών στις 2 μεγάλες δυνάμεις της πατραϊκής υδατοσφαίρισης, τον Ν.Ο. Πατρών και την Ν.Ε. Πατρών, ενώ αγωνίστηκε ακόμα στον Εθνικό Πειραιώς και στον Επειό Ήλιδας. Ήταν τεχνικός στην ομάδα υποδομών της Ν.Ε.Π και συνέχισε να κολυμπάει στην πισίνα για να βοηθήσει τους νεότερους συναθλητές του. Εκφράζουμε -και πάλι- την συμπαράστασή μας στην οικογένεια του, αλλά και στην ευρύτερη Οικογένεια της ελληνικής υδατοσφαίρισης και του πατραϊκού αθλητισμού.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Αντίοχου θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Μπεγουλάκι.

 

 

  Η Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή της Ακαδημίας του Συλλόγου, Ανδρέα Μελιγδή και τους οικείους του για την απώλεια της μητέρας του, Παναγιώτας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Η εξόδιος ακολουθία της Παναγιώτας Καρούνη θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Σελιανιτίκων.

nptc19101

  Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του «Promitheas Park» στον Καστελλόκαμπο, καθώς και ο χώρος αναψυχής θα παραμείνουν κλειστά ανήμερα της εθνικής μας εορτής, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Τα γήπεδα και ο χώρος αναψυχής του «Promitheas Park» θα επαναλειτουργήσουν κανονικά την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.  

Σας ευχόμαστε να εορτάσετε με υγεία την ημέρα της εθνικής μας εορτής και σας περιμένουμε -και πάλι- κοντά μας από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

blood 6ype 101

  Στη δύσκολη σημερινή συγκυρία, μέσα στην υγειονομική κρίση που έχει ξεσπάσει στη χώρα μας εξαιτίας της διασποράς του νέου κορονοϊού, έχει προκληθεί ποικιλία δυσκολιών, όπως η έλλειψη  φιαλών αίματος για τους μεταγγιζόμενους, πάσχοντες από Θαλασσαιμία και για τους ασθενείς μέσα στα χειρουργεία. Τα τμήματα Αιμοδοσίας και των δύο μεγάλων νοσηλευτικών Μονάδων της Αχαΐας χρειάζονται ενίσχυση προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες τους ανάγκες. Η Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. πήρε την πρωτοβουλία για την οργάνωση μίας  εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α., με στόχο την  κινητοποίηση του υγειονομικού και λοιπού  προσωπικού της Κεντρικής Διοίκησης και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την ενίσχυση τόσο του Κέντρου Αίματος του Π.Γ.Ν. Ρίου,  όσο και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. « Άγιος Ανδρέας» Πατρών.

  Ο Προμηθέας Πάτρας, με την πάγια ευαισθησία του σε ζητήματα κοινωνικής προσφοράς, θα συμμετέχει ενεργά στις 2 αιμοδοσίες που διοργανώνει η 6η Υ.ΠΕ., με στόχο την ενθάρρυνση των συμπολιτών μας για να συνδράμουμε στην προσφορά αίματος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η δράση  θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις: 

  Η πρώτη Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευήστο ισόγειο του κτιρίου της 6ης Υ.ΠΕ. από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει και 2η Αιμοδοσία στις 13 Νοεμβρίου στην πλατεία Γεωργίου με την συνδρομή της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Αίματος και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πατρών "Άγιος Ανδρέας" (στην οποία θ’ αναφερθούμε εκτενέστερα εκείνες τις ημέρες)

Ας βοηθήσουμε όλοι, Δίνουμε Αίμα, Σώζουμε μια Ζωή!

 

 

  Η Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή της Ακαδημίας του Συλλόγου, Αθανάσιο Λουκόπουλο και τους οικείους του για την απώλεια του πατέρα του, Νικόλαο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η εξόδιος ακολουθία του Νικόλαου Λουκόπουλου θα τελεστεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου.

 Super Cup Photoshoot 1 

   Μια μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του πρώτου τίτλου του Προμηθέα (αλλά και της μπασκετικής Πάτρας και συνολικά της Περιφέρειας) θα έχουν όσοι βρεθούν στο Promitheas Park για τις προπονήσεις της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα αυτό το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου. Το τρόπαιο του Super Cup θα βρίσκεται στην είσοδο του Promitheas Park το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το πρωί (από 09:30-12:30) και το απόγευμα (16:00-19:00 το Σάββατο και 17:00-20:00 την Κυριακή) και οι νεαροί αθλητές/τριες του Προμηθέα (αλλά και γενικότερα όποιος το επιθυμεί) θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με αυτό.

Η Πάτρα και ο Προμηθέας γιορτάζουν και το τρόπαιο σε περιμένει να φωτογραφηθείς μαζί του.

 pro20 acad papadop 101 

  Ο Αθλητικός Σύλλογος Πατρών Προμηθέας και η Ακαδημία Μπάσκετ του Συλλόγου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο και τον καλωσορίζουν στην Οικογένεια του Προμηθέα.

Amateur promitheas patras generic

  Στα παρκέ του Promitheas Park για την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2020-21 ετοιμάζονται να επιστρέφουν τ’ αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας αυτή την την εβδομάδα.

nptc19101

  Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του «Promitheas Park» στον Καστελλόκαμπο, καθώς και ο χώρος αναψυχής θα παραμείνουν κλειστά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, από Παρασκευή 14 Αυγούστου ως και Κυριακή 16 Αυγούστου. Τα γήπεδα και ο χώρος αναψυχής του «Promitheas Park» θα επαναλειτουργήσουν κανονικά την Δευτέρα 17 Αυγούστου το πρωί.  

Σας ευχόμαστε να χαρείτε το τριήμερο και να τιμήσετε τη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και σας περιμένουμε από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου -και πάλι- κοντά μας.

 prom sample3 

  Η Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πατρών ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους προπονητές της Ακαδημίας, Κώστα Τζαμάκο και Δημήτρη Αγγελόπουλο, τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον Σύλλογο και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

proworld friendship 101

  30 Ιουλίου,  Ημέρα αφιερωμένη στη Φιλία

Ο Προμηθέας τιμά τη Διεθνή Ημέρα Φιλίας και υπενθυμίζει στον κόσμο και σε όλους τους φίλους του την ανεκτίμητη αξία της. Η Φιλία μπορεί να γεφυρώσει τις διαφορές μεταξύ ατόμων, λαών, χωρών, και πολιτισμών, συμβάλλοντας έτσι και στην εμπέδωση της ειρήνης σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

  Η Οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου, Παντελή Αθανασίου και τους οικείους του για την απώλεια της μητέρας του, Γεωργίας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Η εξόδιος ακολουθία της Γεωργίας Αθανασίου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών την Δευτέρα 29 Ιουνίου, στις 11 το πρωί.

nptc20101 

  Ο χώρος αναψυχής του PromitheasPark είναι πάλι μαζί μας! Ένας  αγαπημένος προορισμός για μικρούς και μεγάλους, γεμάτος δροσιά και μέσα στο πράσινο. Σας περιμένουμε από τις 9 το πρωί ως αργά το βράδυ για καφέ Coffee Island, γευστικό φαγητό αλλά και πολλά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Ο χώρος είναι ασφαλής και ειδικά διαμορφωμένος, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις περί της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ghp openbar19 115

  Ο χώρος αναψυχής στο ισόγειο του Promitheas Park, η αγαπημένη πρόταση του Προμηθέα για το καλοκαίρι σ’ έναν ειδυλλιακό μέρος γεμάτο δροσιά, μέσα στο πράσινο, που θα είναι ανοιχτό στο κοινό από το πρωί ως το βράδυ επιστρέφει κοντά μας την Δευτέρα 25 Μαΐου για να μας προσφέρει μια ποιοτική διέξοδο διασκέδασης και αναψυχής τις ζεστές μέρες που αναμένονται μπροστά μας το φετινό καλοκαίρι. Ο χώρος θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί ως αργά το βράδυ καλύπτοντας διάφορες ανάγκες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς θα προσφέρει πληθώρα επιλογών.

(Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι από το αρχείο, καθώς ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί ο χώρος, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις περί της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19).

menoume spiti aimodosia 101 

  To ΠΕΑΚ Πάτρας σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΠΓΝ ΠΑΤΡΩΝ και μέσω του προγράμματος της ΓΓΑ "ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ"  διοργανώνει τη Δευτέρα 27/04/2020 και ώρες 08:30-13:30 και 17:30-20:30 εθελοντική αιμοδοσία στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου “Ολυμπιονίκης Α. ΠΕΠΑΝΟΣ”.

Ο Προμηθέας Πάτρας στέκεται διαχρονικά κοντά σε κάθε κίνηση μέσω της οποίας εκφράζεται αλληλεγγύη και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ιδιαίτερα τις μέρες αυτές, που οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες και το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση, πρέπει ο καθένας μας να βοηθήσει ατομικά στο μέτρο που του επιτρέπει η υγεία του και όλοι μαζί να σταθούμε αλληλέγγυοι και παροτρύνουμε τον περίγυρο μας να αιμοδοτήσει γιατί για μερικούς ανθρώπους η μετάγγιση αίματος είναι το φάρμακο που τους κρατά στη ζωή. Ας βοηθήσουμε όλοι στο μέτρο που ο καθένας μπορεί!

Μάλιστα, η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του Νίκου Μοίραλη την προγραμματισμένη εκδήλωση Αιμοδοσίας που διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του «Α. Πεπανός».

Νίκο, αύριο δίνουμε αίμα στην μνήμη σου!

Δώσε Αίμα, Σώσε μια Ζωή!

#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙ #ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ_ΓΙΑ_ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

H "προμηθεϊκή" ατζέντα της εβδομάδας

 

BL20 06100


 7DAYS20 reg season 2021 0509a 

preseason20 supercup final peristeri 110   

 pro20 seasoncards 101  

popup academy promitheaspatras acad2020

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ (Στο Προπονητικό Κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο)

Address: Γερ. Σκλάβου 4

Ωράριο: 

Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00

Προπονητικό Κέντρο: Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 22:00

Phone (ΚΑΕ): +30 2610 275820

Phone (Ακαδημιών): +30 2610 434536

Fax: +30 2610 625913

Email: info@promitheasbc.gr

 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνεται τα τελευταία νέα
Please wait