Pro menoume spiti epractice 112

 

eko bl 2019 101 blue 7DAYS EuroCup 2016 logob

 PromitheasHeroUpdated 1567146962 

  Ολοκληρώνεται σήμερα το αφιέρωμα στη σύγχρονη Ιστορία του Προμηθέα με την ανάλυση των ατομικών επιδόσεων των αθλητών του Συλλόγου σε αξιολόγηση (ranking), ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα και κοψίματα, για τα οποία τα διαθέσιμα στοιχεία περιορίζονται στα παιχνίδια του Προμηθέα μετά το καλοκαίρι του 2016, και συγκεκριμένα σε 152 παιχνίδια (τα 115 στην Basket League, τα 32 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 5 για τις δύο τελευταίες σεζόν του Κυπέλλου Ελλάδας). Έτσι, θα δούμε τους πρώτους στο σύνολο αλλά και τις κορυφαίες ατομικές επιδόσεις σ’ ένα παιχνίδι ή άλλα αξιοσημείωτα στοιχεία και ρεκόρ.

 Πάμε λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τους κορυφαίους σε αξιολόγηση, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα και κοψίματα στη σύγχρονη Ιστορία του Προμηθέα Πάτρας (στις αναφορές σε μέσους όρους συμπεριλαμβάνονται όσοι παίκτες έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον σε 10 παιχνίδια με την φανέλα του Προμηθέα):

 promitheas patras generic 

  Μετά το προχθεσινό αφιέρωμα στους προμηθεϊκούς "αριθμούς" και τα ομαδικά ρεκόρ και σερί συνεχίζεται σήμερα το αφιέρωμα στη σύγχρονη Ιστορία του Προμηθέα με την ανάλυση των ατομικών επιδόσεων των αθλητών του Συλλόγου σε συμμετοχές, πόντους και τρίποντα, για τα οποία υπάρχουν στοιχεία και για τα 244 παιχνίδια που έχει δώσει ο Προμηθέας μετά το καλοκαίρι του 2013, όταν και συμμετείχε για πρώτη φορά σε Εθνική Κατηγορία (82 στις Εθνικές Κατηγορίες, 15 στο Κύπελλο Ελλάδας, 115 στην Basket League και 32 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις). 

  Έτσι, θα ρίξουμε μια ματιά στους πρώτους στο σύνολο των συμμετοχών, πόντων και τριπόντων, αλλά και στις κορυφαίες ατομικές επιδόσεις σ’ ένα παιχνίδι ή άλλα αξιοσημείωτα στοιχεία και ρεκόρ. (Στο τρίτο μέρος του αφιερώματος, που θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες, θα δούμε αναλυτικά τις ατομικές επιδόσεις στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες, με τα στοιχεία να περιορίζονται σε 152 παιχνίδια (τα 115 στην Basket League τα 32 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 5 του Κυπέλλου Ελλάδας).

  Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τους κορυφαίους σκόρερ, τρίποντους "μπόμπερ" και τους πρώτους σε συμμετοχές στη σύγχρονη Ιστορία του Προμηθέα Πάτρας:

 pro menoume spiti 101 

  Μια περίοδος, που μένουμε σπίτι, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και φερόμαστε με υπευθυνότητα, τόσο για την δική μας προφύλαξη όσο και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς στον Προμηθέα Πάτρας να θυμηθούμε την πορεία της ομάδας κατά τη διάρκεια της Ιστορίας της, αναφέροντας κάποια στοιχεία που δεν έχουν παρουσιαστεί συγκεντρωμένα ως σήμερα. Έτσι, ξεκινώντας από σήμερα, θα δημοσιεύσουμε μία σειρά με αφιερώματα για τη σύγχρονη Ιστορία του Προμηθέα. Το πρώτο αφιέρωμα αφορά στους αριθμούς του Προμηθέα Πάτρας μετά το καλοκαίρι του 2013, όταν και συμμετείχε για πρώτη φορά σε Εθνική Κατηγορία, τα ρεκόρ, τις μεγαλύτερες διαφορές, τις κορυφαίες αμυντικές κι επιθετικές επιδόσεις, τα σερί. Θ’ ακολουθήσουν αφιερώματα για τους κορυφαίους (συνολικά) παίκτες σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, άλλα κι ένα άρθρο για τις ξεχωριστές επιδόσεις του Προμηθέα στην Ευρώπη.

Ακολουθεί το αφιέρωμα στους “αριθμούς” και τα ρεκόρ του Προμηθέα Πάτρας, ενώ στο τέλος του άρθρου υπάρχει η πλήρης λίστα με όλα τα παιχνίδια του Προμηθέα στις Εθνικές Κατηγορίες, το Κύπελλο Ελλάδας και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κατά χρονολογική σειρά:

pro1920 bl esake gen100

  To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εισηγείται την οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος της EKO Basket League.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

pro1920 bl esake gen100

  To ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση και αφού έλαβε υπ΄ όψιν του τα μέτρα που ελήφθησαν από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοιού COVID-19 (ο οποίος κηρύχθηκε πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) και την ανάγκη περιορισμού της διάδοσής του, στα οποία περιλαμβάνεται και η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας δημόσιων, ιδιωτικών γυμναστηρίων αθλημάτων και αθλητικών εγκαταστάσεων στο σύνολο της Επικράτειας, καθώς και την απόφαση της FIBA για αναστολή των διοργανώσεών της, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή του Πρωταθλήματος της EΚΟ BASKET LEAGUE 2019-2020 μέχρι και την 30 Mαρτίου 2020 για λόγους ανωτέρας βίας. 

7DAYS EuroCup qf cancel 101

  Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ευρωλίγκα αναβάλλονται επ’ αόριστον όλα τα παιχνίδια για την τρέχουσα σεζόν της Turkish Airlines Euroleague, 7DAYS EuroCup και Euroleague Basketball ANGT. Συγκεκριμένα, μετά την ανακήρυξη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WΗΟ) του COVID-19 σε πανδημία και με σκοπό την διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων και των φιλάθλων, σε συμφωνία με τους συλλόγους η Euroleague Basketball αναβάλλει επ’ αόριστον όλα τα παιχνίδια για τις διοργανώσεις της. Η Ευρωλίγκα θα παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις για να εξακριβώσει αν προκύψουν συνθήκες που μπορούν ν’ ανατρέψουν αυτή την απόφαση.

H "προμηθεϊκή" ατζέντα της εβδομάδας

 

pro menoume spiti 102

Pro menoume spiti epractice 111

7DAYS EuroCup 00100

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ (Στο Προπονητικό Κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο)

Address: Γερ. Σκλάβου 4

Ωράριο: 

Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00

Προπονητικό Κέντρο: Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 22:00

Phone (ΚΑΕ): +30 2610 275820

Phone (Ακαδημιών): +30 2610 434536

Fax: +30 2610 625913

Email: info@promitheasbc.gr

 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνεται τα τελευταία νέα
Please wait