970x90 Promitheas vol03 

ESAKE Horizontal RGB stoix 101 EC positiveV

pro20 seasoncards 101

   Κυκλοφoρούν οι Κάρτες Διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας για την αγωνιστική χρονιά 2020-21 και η θέση σου σε περιμένει, γιατί ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ !!!

 

 Το κοινό μπασκετικό ταξίδι μας συνεχίζεται! Στο ταξίδι αυτό ο Προμηθέας έχει ανάγκη τον κόσμο της Πάτρας (και ευρύτερα όλης της Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας) στο πλευρό του. Χρειάζεται τη θερμή υποστήριξη, την ορμητική δύναμη, αλλά, κυρίως, τα φτερά που χαρίζουν στην ομάδα οι φίλαθλοί της, ωθώντας τη να πετάει ψηλά. Η Πάτρα παίζει μπάσκετ κι εσύ είσαι πάντα ο 6ος παίκτης, πολύτιμος κι αναντικατάστατος, ο αληθινός MVP του Προμηθέα μας. Μαζί, θα ζήσουμε κι άλλα «μαγικά» ταξίδια, λαμπρές ευρωπαϊκές βραδιές, μεγάλες μάχες, αξέχαστες συγκινήσεις και σπουδαίες νίκες και προκρίσεις. Μια ομάδα-οικογένεια που παλεύει σκληρά, καταθέτει σε κάθε αγώνα την ψυχή της, αρνείται να υποταχθεί και με τη βοήθεια και τη στήριξή σου τολμά να κοιτάει ψηλά, για να φτάσουν ο Προμηθέας, η Πάτρα, αλλά και ευρύτερα η Πελοπόννησος και η Δυτική Ελλάδα εκεί που ανήκουν.

  Ο Προμηθέας Πάτρας συνέχισε και την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά τη σταθερή πορεία του προς την ελληνική κι ευρωπαϊκή καταξίωση και πρόλαβε στο εξάμηνο της αγωνιστικής παρουσίας του να ζήσει την πρόκριση και την συμμετοχή στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να πετύχει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του 7DAYS EuroCup, όπου, μάλιστα, επρόκειτο ν’ αγωνιστεί με πλεονέκτημα έδρας, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν σταθερά στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου της Basket League. Το άδοξο τέλος του περσινού μπασκετικού ταξιδιού έχει αφήσει σε όλους μας έντονη τη λαχτάρα για μπάσκετ και τη διάθεση να συναντηθούμε -και πάλι- στο «Δημ. Τόφαλος», για να χαρούμε όλοι μαζί, βιώνοντας την εμπειρία ενός αγώνα στη ζεστή αγκαλιά της μεγάλης μπασκετικής παρέας των φίλων του Προμηθέα. Παρότι, την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά 2019-20 είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά στο γήπεδό μας 21 παιχνίδια (9 για την Basket League, 8 για το 7DAYS EuroCup, 2 για το Κύπελλο και τα 2 φιλικά για το Orange Trophy) και να πανηγυρίσουμε μαζί τις μεγάλες προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας και τις σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες που οδήγησαν σε 2 προκρίσεις αποχαιρετήσαμε τη σεζόν με την πικρή γεύση της διακοπής και ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε στο γήπεδό μας.

  Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας θέλοντας ν’ ανταποδώσει -στο ελάχιστο- την εμπιστοσύνη των φίλων της ομάδας και ταυτόχρονα αναλογιζόμενη την πρόωρη ολοκλήρωση της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνει πως οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας (για τη σεζόν 2019-20) που θ’ ανανεώσουν την κάρτα τους και για την νέα χρονιά 2020-21 ως την Δευτέρα 31 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση περί το 25% στις περσινές τιμές (ανάλογα με τη στρογγυλοποίηση), που θα παραμείνουν σταθερές και φέτος (οι τιμές αναλύονται διεξοδικά παρακάτω). Αγοράζοντας την κάρτα από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά (ανεξαρτήτως αν είναι νέος ή παλαιός κάτοχος) ισχύουν οι περσινές τιμές. Δηλαδή, οι παλαιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν ν’ ανανεώσουν τη θέση τους ως τις 31 Αυγούστου μ’ έκπτωση 25% και θα έχουν και προτεραιότητα σε περίπτωση που οι αγώνες διεξαχθούν με περιορισμένο αριθμό θεατών (και θα επιλέξουν θέση σε περίπτωση αναγκαστικής μετακίνησης λόγω αναγκαστικής περιορισμένης χωρητικότητας). Από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου όσες θέσεις δεν έχουν ανανεωθεί θα γίνουν διαθέσιμες στην κανονική τιμή για νέους ή παλαιούς κατόχους.

  Επιπλέον, ανακοινώνεται πως στην (απευκταία) περίπτωση που δεν διεξαχθεί κανένα επίσημο παιχνίδι με θεατές ως και το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2020-21 ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας θα έχει το δικαίωμα (εφόσον το επιθυμεί) να ζητήσει και να λάβει την πλήρη επιστροφή των χρημάτων του.

  Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), Εurocup (κανονική περίοδο - και σε περίπτωση πρόκρισης - Φάση των «16» και play-off) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του.

Σύντομα, θ' ανακοινωθούν και τα ειδικά προνόμια των καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας που, ανεξαιρέτως κατηγορίας, θ' απολαύσουν ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.

 pro20 seasoncards 102 

 

Το γήπεδο έχει χωριστεί σε ζώνες  με τις ακόλουθες τιμές:

 pro20 seasoncards 121

 

 

  Αναλυτικότερα:

    ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ (Θύρες Α, B, Λ, Μ, Ν) 

  Ανανεώσεις - 105   --  (Νέοι - 140 €)

 pro20 seasoncards 111 

    ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ (ΕΚΠΤΩΣΗ) -   105 €

    ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ (Από 1/9)   - 140 

 ΓΑΛΑΖΙΑ ΖΩΝΗ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ (Θύρες Ξ, O, T και Υ)  

Ανανεώσεις - 88 - 72 - 24€  -- (Νέοι 110 - 90 - 30€)

pro20 seasoncards 112 

            ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ (ΕΚΠΤΩΣΗ)     

 •  88 €   ο  πρώτος γονέας,
 •  72 €   ο δεύτερος & παιδί άνω των 12 χρονών
 •  24 €   κάθε παιδί ως 12 χρονών 

 

            ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ (Από 1/9)

 • 110 €   ο  πρώτος γονέας,
 •  90 €   ο δεύτερος & παιδί άνω των 12 χρονών
 •  30 €   κάθε παιδί ως 12 χρονών

 

 

 ΠΡΑΣΙNH ΖΩΝΗ - (Θύρα Π, Ρ, Σ) 

Ανανεώσεις - 80 - 65 -- (Νέοι 100 / 85 €)

pro20 seasoncards 113

            ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ (ΕΚΠΤΩΣΗ)

 • 80 €   Πολύτεκνοι, φοιτητές, μαθητές, ΑΜΕΑ.
 • 65 €   Κάτοχοι δελτίου ανεργίας

 

            ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ (Από 1/9)

 • 100 €   Πολύτεκνοι, φοιτητές, μαθητές, ΑΜΕΑ.
 •   85 €   Κάτοχοι δελτίου ανεργίας

 

 

 

   Ground Ζώνη - (Διαζώματα Ground) 

Ανανεώσεις - 165 - 135 -- (Νέοι 220 / 180 €)

 pro20 seasoncards 114

             ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ (ΕΚΠΤΩΣΗ)

 • 165 €   Κεντρικό Διάζωμα
 • 135 €   Πλάγια Διαζώματα

 

            ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ (Από 1/9)

 • 220 €   Κεντρικό Διάζωμα
 • 180 €   Πλάγια Διαζώματα

 

 

 

pro20 seasoncards 102

Υπενθυμίζουμε πως για την προαγορά και απόκτηση της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Μ.Κ.Α.

 

Πληροφορίες: 

"Promitheas Park" (Προπονητικό Κέντρο Προμηθέα), Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 - 18:00

 

promitheas patras generic

 

Ειδικοί όροι καρτών διαρκείας

 • Οι κάρτες διαρκείας βάσει του νόμου είναι αυστηρά προσωπικές, δεν μεταβιβάζονται και κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει μόνο μία (1) στην κατοχή του.
 • Για την είσοδο στον χώρο των κερκίδων του Π.Ε.Α.Κ. Τόφαλος, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας από τον κάτοχό της. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο κατόχου που δεν φέρει μαζί του την κάρτα.
 • Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των καρτών διαρκείας.
 • Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα εισιτηρίων της ομάδας, η οποία θα προχωρήσει στην ακύρωση της απολεσθείσας κάρτας και στην έκδοση νέας.
 • Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν εξασφαλίζει τη ζωντανή παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, καθώς αυτή θα εξαρτηθεί από τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων που θα εκδώσουν οι αρμόδιοι φορείς.
 • Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος που αναγράφεται στην κάρτα του ή άλλου διαζώματος αντίστοιχης αξίας (στην ίδια ζώνη), σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.
 • Σε περίπτωση διεξαγωγής ορισμένων αγώνων χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωμα για υπαναχώρηση ή / και επιστροφή του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του εισιτηρίου διαρκείας ή / και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής.
 • Σε περίπτωση, όμως, που δεν διεξαχθεί κανένα εντός έδρας επίσημο παιχνίδι με θεατές καθ' όλη την αγωνιστική χρονιά 2020-21 ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας θα έχει το δικαίωμα (εφόσον το επιθυμεί) να ζητήσει και να λάβει την πλήρη επιστροφή των χρημάτων του.
 • Με την αγορά της κάρτας διαρκείας του Προμηθέα για την νέα χρονιά 2020-21 ο κάτοχός της επιλέγει τη θέση του, εξοφλεί την αξία της κάρτας διαρκείας και λαμβάνει τη σχετική απόδειξη πληρωμής. Η παραλαβή της κάρτας θα γίνει από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου κι έπειτα.

H "προμηθεϊκή" ατζέντα της εβδομάδας

 

preseason20 supercup final peristeri 110

       

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ (Στο Προπονητικό Κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο)

Address: Γερ. Σκλάβου 4

Ωράριο: 

Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00

Προπονητικό Κέντρο: Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 22:00

Phone (ΚΑΕ): +30 2610 275820

Phone (Ακαδημιών): +30 2610 434536

Fax: +30 2610 625913

Email: info@promitheasbc.gr

 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνεται τα τελευταία νέα
Please wait