Stoiximan Basket League 728x90

 

Η ΚΑΕ Προμηθέας σας ενημερώνει πως από την Δευτέρα 9 Αυγούστου όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους και να κλείσουν θέση στο «Δημήτριος Τόφαλος», εν όψει της συναρπαστικής σεζόν που έρχεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τόσο διά ζώσης, από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος) τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 18:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00, όσο και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ticketmaster.gr.

Η περσινή σεζόν για την ομάδα μας ήταν άχρωμη, άγευστη και άοσμη! Μπορεί αγωνιστικά ο Προμηθέας να έφερε εις πέρας τους στόχους του και να έφερε στην Πάτρα τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του, ωστόσο ακόμα και στις μεγάλες νίκες η απουσία του κόσμου μας άφηνε πάντα ένα κενό. Ο παλμός του «Τόφαλος», η στήριξη από τον κόσμο του Προμηθέα είναι ο λόγος που αγωνιζόμαστε και θέλουμε να πετύχουμε. Η επιστροφή σου στο γήπεδο θα μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο να θέλουμε να πετύχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη και να φέρουμε νέους τίτλους και διακρίσεις στην πόλη μας.

Επωφελήσου των μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας, κλείσε τη μόνιμη θέση σου στο «Δ. Τόφαλος» και γίνε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας και έλα να γράψουμε ΜΑΖΙ ιστορία!

Σύντομα, θα ανακοινωθούν και τα ειδικά προνόμια των καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας που, ανεξαιρέτως κατηγορίας, θα απολαύσουν ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.

Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), 7DAYS ΕuroCup (κανονική περίοδος, όπου με το νέο format θα γίνουν 9 αγώνες κατ’ ελάχιστον στη φάση των ομίλων καθώς και σε περίπτωση πρόκρισης τους αγώνες των επόμενων φάσεων) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ΚΑΕ Προμηθέας θεωρεί την οικογένεια βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και την καλεί και τη νέα χρονιά, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο. Επίλεξε τώρα τη θέση για εσένα και την οικογένειά σου και εκμεταλλεύσου τα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα. Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας στα διαζώματα Ο και Τ. Απαραίτητο δικαιολογητικό: Φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.

*Η έκπτωση ισχύει παιδιά και εφήβους έως 15 ετών.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται πάντα κοντά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες προσφέροντας και φέτος προνομιακές τιμές εισιτηρίων διαρκείας για να βρεθούν όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.

 • ΦΟΙΤΗΤΕΣ
  Οι φοιτητές μπορούν να προμηθευτούν τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή τη βεβαίωση σπουδών και την ταυτότητά τους.
 • ΑΝΕΡΓΟΙ
  Οι άνεργοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της εν ισχύ βεβαίωσης ανεργίας.
 • ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
  Οι πολύτεκνοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.
 • ΑΜΕΑ
  Τα ΑΜΕΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α.

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ "ONLY GREECE"

Η ΚΑΕ Προμηθέας καινοτομεί προσφέροντας την δυνατότητα στους φιλάθλους της να προμηθευτούν πολύ οικονομικότερα πακέτα εισιτηρίων διαρκείας, επιλέγοντας να παρακολουθήσουν αγώνες αποκλειστικά ελληνικών διοργανώσεων (πρωτάθλημα, κύπελλο και φιλικά προετοιμασίας).

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες(εκτός από American Express) έως και 6 άτοκες δόσεις.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, καθώς και ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν τα ακόλουθα παραστατικά:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις.

Ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση self test γονέων.

Ο έλεγχος και η ταυτοπροσωπία θα γίνεται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Σημαντική διευκρίνιση: Σε περίπτωση που υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, με την οποία θα διαφοροποιηθεί και θα είναι μικρότερο του ισχύοντος επιτρεπτού ποσοστού εισόδου φιλάθλων στο γήπεδο:

 • Εφόσον απαιτηθεί θα επιλεχθούν τυχαία και μέσω κλήρωσης οι φίλαθλοι που ανά αγώνα θα εισέρχονται στο γήπεδο και θα λαμβάνουν μέσω email τα εισιτήρια τους.
 • Από κάθε επόμενη τυχαία επιλογή/κλήρωση, θα αποκλείονται οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον προηγούμενο αγώνα.


Η ΚΑΕ Προμηθέας διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος που αναγράφεται στην κάρτα του ή άλλου διαζώματος αντίστοιχης ή παρόμοιας αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

 • Οι κάρτες διαρκείας βάσει του νόμου είναι αυστηρά προσωπικές, δεν μεταβιβάζονται και κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει μόνο μία (1) στην κατοχή του.
 • Για την είσοδο στον χώρο των κερκίδων του Π.Ε.Α.Κ. Τόφαλος, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας από τον κάτοχό της. Ο Προμηθέας Πάτρας διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο κατόχου που δεν φέρει μαζί του την κάρτα.
 • Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των καρτών διαρκείας.
 • Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα εισιτηρίων της ομάδας, η οποία θα προχωρήσει στην ακύρωση της απολεσθείσας κάρτας και στην έκδοση νέας.
 • Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν εξασφαλίζει τη ζωντανή παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, καθώς αυτή θα εξαρτηθεί από τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων που θα εκδώσουν οι αρμόδιοι φορείς.
 • Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος που αναγράφεται στην κάρτα του ή άλλου διαζώματος αντίστοιχης ή παρόμοιας αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.
 • Σε περίπτωση διεξαγωγής ορισμένων αγώνων χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωμα για υπαναχώρηση ή/και επιστροφή του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του εισιτηρίου διαρκείας ή/και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής.
 • Με την αγορά της κάρτας διαρκείας του Προμηθέα για την νέα χρονιά 2021-22 ο κάτοχός της επιλέγει τη θέση του, εξοφλεί την αξία της κάρτας διαρκείας και λαμβάνει τη σχετική απόδειξη πληρωμής. Η παραλαβή της κάρτας θα γίνει σε δεύτερο χρόνο.

Πρόγραμμα Basket League

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ BASKET LEAGUE 2022-23 (RS)

 

Αναζήτηση

Social Media

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος, 26442, Πάτρα
Τηλέφωνο ΚΑΕ: (+30) 2610 275820
Τηλέφωνο Ακαδημίας: (+30) 2610 434536
Fax: (+30) 2610 625913
Email: info@promitheasbc.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00
Προπονητικό Κέντρο: Καθημερινά 09:00 - 22:00