One Team 7DAYS EuroCup 07101

  Συνεχίζεται μ’ εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague Basketball με τίτλο "One Team" από τον Προμηθέα Πάτρας με τη συμμετοχή αθλητών των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου, προπονητών και -κυρίως- μαθητών από τα Τμήματα Κωφών & Βαρήκοων Γυμνασίου και Λυκείου που στεγάζονται στο 18ο Γυμνάσιο με τη διεξαγωγή 6 συναντήσεων (sessions) το πρώτο δίμηνο του 2020.

xmas gyn19 episksysagap 101

  Εμπνεόμενες από το εορταστικό πνεύμα των ημερών, αντιπροσωπεία του Γυναικείου Τμήματος (Γυναίκες, Νεάνιδες και Κορασίδες) της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας, συνοδευόμενες από τον προπονητή τους, Νίκο Νάκη και τον έφορο της ομάδας και Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου, Παντελή Αθανασίου επισκέφτηκαν και συμμετείχαν στο Κοινωνικό Συσσίτιο "Άρτος Αγάπης" της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών (Φιλοποίμενος 27) το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, βοηθώντας συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

xmas19 andr 100

  Το Σκαγιοπούλειο ίδρυμα της Πάτρας επισκέφτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία του Προμηθέα Πάτρας σε μια ακόμη γιορτινή δράση του συλλόγου.

One Team 7DAYS EuroCup 01101

  Με αφορμή τη συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague Basketball με τίτλο "One Team" αθλητές των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου, προπονητές και ο "One Team" Ambassador (Πρεσβευτής) της ομάδας, Langston Hall είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, καθώς φιλοξένησαν στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο μαθητές του 18ου Γυμνασίου Πατρών και ειδικότερα από τα Τμήματα Κωφών & Βαρήκοων Γυμνασίου και Λυκείου που στεγάζονται στο 18ο Γυμνάσιο.

probcblack

Η Οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού που έπληξε την γειτονική μας Αλβανία και την συμπαράστασή της σε όσους επλήγησαν και θεωρεί πως σε αυτές τις δύσκολες ώρες υπάρχει η ανάγκη της έμπρακτης εκδήλωσης αυτής της συμπαράστασης.

Πιστεύοντας πως στις δύσκολες μέρες που διανύουμε η αλληλεγγύη πρέπει να είναι οδηγός, η Ακαδημία Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα σταλούν στην Αλβανία στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.

Η συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 29/11 -1/12 στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610275820) από 9 το πρωί έως 6 το απόγευμα, στο χώρο της υποδοχής (ρεσεψιόν) δίπλα στην γραμματεία της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα.

Ακολουθεί μία ενδεικτική λίστα ειδών πρώτης ανάκης:

 

3vs3Tourn19 logo104 

  To Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκειας της 2ης και 3ης ημέρας του 3vs3 Τουρνουά που διοργανώνει ο Προμηθέας και θα εγκαινιάσει κι επίσημα το νέο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου στον Καστελλόκαμπο, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (στο Ρίο), ενώ, παράλληλα, θα υπάρξει ενημέρωση από το Κέντρο Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών "Χάρισε Ζωή".

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας ν’ ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την εθελοντική αιμοδοσία, καθώς οι ανάγκες για αίμα στην περιοχή μας είναι πολύ μεγάλες.

ekdil050919 prev101

  Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, πως στηρίζει με την παρουσία του την εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Γεωργίου Α΄ στις 19.30. Μέλη του προπονητικού επιτελείου και παίκτες της ομάδας θα παραβρεθούν για να συμμετέχουν στις δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού.

nousanagenis

  Μία νέα εποχή ανατέλλει για τον Προμηθέα και το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών με την επωνυμία «ΝΟΥΣ» καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» και ξεκινάει μία νέα συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση» που εδρεύουν στην Πάτρα. Οι άνθρωποι του Προμηθέα, όσοι εμπνευστήκαμε και μεριμνούμε καθημερινά για το πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών «ΝΟΥΣ », θεωρούμε θεμελιώδες το ζήτημα της Εκπαίδευσης των αθλητών που υπάγονται στο «ΝΟΥΣ» και ως εκ τούτου αναζητούμε διαρκώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θεωρούμε πως καλύπτει στο μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες μας και συνάδει περισσότερο με τη φιλοσοφία μας για την μάθηση και τις αρχές και αξίες που εκπροσωπούμε ως Σύλλογος. Θεωρούμε πως αυτή την περίοδο τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση» ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες μας και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας.

pasx19 ain111 

 Εμπνεόμενη από το κατανυκτικό και εορταστικό πνεύμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας μια αντιπροσωπεία της Ανδρικής ομάδας, αποτελούμενη από τους αθλητές του Προμηθέα Πάτρας Ολεξάντρ Λίποβι, Τερέλ Παρκς, Χρήστος Σαλούστρος και Μιχάλη Τσαϊρέλη με την συνοδεία του εκπροσώπου της διοίκησης Παντελή Αθανασίου, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος κι επισκέφτηκε την πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΑΙΝΕΙΑΣ», που φιλοξενείται στο κτίριο του πρώην γηροκομείου του Αγίου Νικολάου Βάρδας της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, σ’ ένα καταπράσινο δεντρόφυτο χώρο έξι στρεμμάτων, λίγο έξω από την Βάρδα.

paid18 xmas101 

Εμπνεόμενοι από το εορταστικό πνεύμα των ημερών, οι αθλητές της Παιδικής ομάδας του Προμηθέα, συνοδευόμενοι από τα μέλη του τεχνικού staff Ανδρέα Μελιγδή, Παναγιώτη Σταυρόπουλο και Θανάση Σουφλιά και τον έφορο Σάκη Γεωργόπουλο επισκέφτηκαν και συμμετείχαν στο Κοινωνικό Συσσίτιο "Άρτος Αγάπης" της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, βοηθώντας συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Karamandanio Visit 12

Επίσκεψη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του Προμηθέα Πάτρας, σκορπίζοντας χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

E8nEnopl Paid Fil18100

Ένα παιχνίδι μπάσκετ… διαφορετικό από τα συνηθισμένα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στα γήπεδα του Προμηθέα χθες το βράδυ, καθώς η Παιδική ομάδα του Συλλόγου αντιμετώπισε την Εθνική Ενόπλων Γυναικών σ’ ένα φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην 2η ημέρα συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ειδικότερα για το «Σπίτι του Παιδιού» στην Κυλλήνη, που λειτουργεί από το 2007 και φιλοξενεί σήμερα 21 παιδιά από 2,5 έως 17,5 ετών.

Το album του πρωτότυπου αυτού παιχνιδιού: https://www.facebook.com/pg/promitheaspatrasbcacademy/photos/?tab=album&album_id=2131748200210976

 

pinkthecity18 111

Ένα ροζ ποτάμι πλημμύρισε την Πάτρα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το πρωί, καθώς χιλιάδες Πατρινοί/ες περπάτησαν από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων μέχρι τον Μόλο της Αγίου Νικολάου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής για αυτόν τον συμβολικό περίπατο.

pinkthecity18 111

Ένα ροζ ποτάμι πλημμύρισε την Πάτρα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το πρωί, καθώς χιλιάδες Πατρινοί/ες περπάτησαν από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων μέχρι τον Μόλο της Αγίου Νικολάου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής για αυτόν τον συμβολικό περίπατο.

pinkthecity pr113

Ο Προμηθέας Πάτρας και το γυναικείο τμήμα του Συλλόγου (Γυναίκες, νεάνιδες και κορασίδες), ανταποκρινόμενοι στο γενικό κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής,  θα λάβουν μέρος στον συμβολικό περίπατο ενάντια στον καρκίνο του μαστού με το σύνθημα “συγχρονίζουμε τα βήματά μας”, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018, από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων μέχρι τον Μώλο της Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο της  δράσης του συλλόγου για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα.

sch0720103

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (Πλ. Ανδρούτσου, Βλατερό) επισκέφτηκε αντιπροσωπεία παικτών και στελεχών της ΚΑΕ Προμηθέας στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων που πραγματοποιεί η ομάδα σε σχολεία της περιοχής.

Αναζήτηση

 

Social Media

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος, 26442, Πάτρα
Τηλέφωνο ΚΑΕ: (+30) 2610 275820
Τηλέφωνο Ακαδημίας: (+30) 2610 434536
Fax: (+30) 2610 625913
Email: info@promitheasbc.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Γραφεία ΚΑΕ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00
Προπονητικό Κέντρο: Καθημερινά 09:00 - 22:00